Hocam pivot ve hani asus kalitesi olarak düşündüm. Gerçekten dediğiniz gibiyse almayalımvg249Q kullanıyorum memnun değilim renkleri vs. çok amatör giriş seviyesi bir monitör msi kullanan arkadaşım var bayaa memnun.
vg249q3a kullanıyorum memnunum kanka benHocam pivot ve hani asus kalitesi olarak düşündüm. Gerçekten dediğiniz gibiyse almayalım
Asustan Gigabyte G24-f2 ye döndüm rezalet Asus bu serilerde.Herkese merhabalar. Monitör anlamında bir kaç soru sordum ama hâlâ aşırı kararsızım. Sürekli yeni modeller karşıma çıkıyor ama büyük ihtimal son olacak. Asus 4700₺ msi 4400₺
Herkese merhabalar. Monitör anlamında bir kaç soru sordum ama hâlâ aşırı kararsızım. Sürekli yeni modeller karşıma çıkıyor ama büyük ihtimal son olacak. Asus 4700₺ msi 4400₺
Gigabyte alcaktım da şuan fiyatı tavanAsustan Gigabyte G24-f2 ye döndüm rezalet Asus bu serilerde.
Hocam o paraya gigabyte alınır yaŞu viewsonic monitörlerini bi ben beğenmiyorum galiba şu monitörün duruşa bak sanki çubuk krakerin üzerine koymuşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence asus daha iyi 24.5 inch olanı da var ben onu düşünüyorum 5400 TL civarıydı
hocam ne aldın bende araştırıyorum da 4100 e James Donkey epic e20 aldım yarın iade edicem arızalı geldi hemde çok hoşuma gitmediHerkese merhabalar. Monitör anlamında bir kaç soru sordum ama hâlâ aşırı kararsızım. Sürekli yeni modeller karşıma çıkıyor ama büyük ihtimal son olacak. Asus 4700₺ msi 4400₺
Msi bu monitörü asusun o monitöründen daha iyi bence. O yüzden msiHerkese merhabalar. Monitör anlamında bir kaç soru sordum ama hâlâ aşırı kararsızım. Sürekli yeni modeller karşıma çıkıyor ama büyük ihtimal son olacak. Asus 4700₺ msi 4400₺
Hocam bu msi itopyada çok iyi bir fiyatta yani olursa artık yapıştırdım kargodahocam ne aldın bende araştırıyorum da 4100 e James Donkey epic e20 aldım yarın iade edicem arızalı geldi hemde çok hoşuma gitmedi
var mı önerebileceğin model?