modem diyorMillenicom tercih edebilirsiniz.
400tl bütçem var altyapım 75 mbps'ye kadar destekliyor türknet'e geçeceğim superbox'dan vdsl bir modem almam gerekiyor
Hocam TürkNet'e aylık 150 160TL ödemek yerine en başarılı alternatifleri GIBIRNet, Netspeed denesene? Bu arada Millenicom a bulaşma müşteri hizmetleri rezalet. GIBIRNet e geçtim 4 5 gün oldu şu anlık on numara beş yıldız.400tl bütçem var altyapım 75 mbps'ye kadar destekliyor türknet'e geçeceğim superbox'dan vdsl bir modem almam gerekiyor
bu 750tl civarı daha mı fazla bütçe ayırmalıyım daha ucuza bulamaz mıyım ? ethernet'den bağlanıyorum internete zaten wifi ile pek işim olmuyor çok hızlı olmasına gerek yokmodem diyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Modemlerle fazla alakam olmadığı için ve aynı anda pahalı interneti almaya kalkıştığını gördüğüm için daha ucuz bir internet önermek istedim. Yine de uyarın için teşekkürler.modem diyor
Alakası yok.Millenicom a bulaşma müşteri hizmetleri rezalet.
türknet'e hiç geçmemiştim denemek istiyorum şimdilik ya bi de bizim evdekiler internetten pek anlamıyor en olumsuz olayda başıma toplanıcaklar hallediyim diye modemi görmüştüm bu fiyata gayet uygun bütçemi biraz aşabilirimHocam TürkNet'e aylık 150 160TL ödemek yerine en başarılı alternatifleri GIBIRNet, Netspeed denesene? Bu arada Millenicom a bulaşma müşteri hizmetleri rezalet. GIBIRNet e geçtim 4 5 gün oldu şu anlık on numara beş yıldız.
Modem önerisi kısmına gelirsek yukarıdaki arkadaşın attığı Asus DSL AC51 bende var. Wifi de arada kopmalar yaşıyorum 5G Wifi 10 metre den sonra 1 diş 2 diş çekiyor.
Tenda V1200 4 Port Ac1200mbps Dual Band Kablosuz Vdsl Modem Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Tenda V1200 4 Port Ac1200mbps Dual Band Kablosuz Vdsl Modem yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Şu modemi önerebilirim. Bütçenin 175TL üzerinde kalıyor ancak satıcı ürünü piyasaya göre çok uygun fiyattan satıyor.
Türknet pahalı mı oldu artık ya ben 2 yıl önce superbox almıştım 200tl ödüyordum aylık 10 mbps paketeModemlerle fazla alakam olmadığı için ve aynı anda pahalı interneti almaya kalkıştığını gördüğüm için daha ucuz bir internet önermek istedim. Yine de uyarın için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alakası yok.
Hocam ne demek alakası yok. 4 Ay tecrübe ettim. Başlarda 70mbps almam gerekirken yaklaşık 1 ay boyunca 35mbps aldım. Yolladıkları kurulum ekibi kabloya ek yaparken doğru yapmamış defalarca kez çağrı merkezini arasam da kimseyle görüşemedim her seferinde bant dönüyor. Siteden arıza bildirimi açınca ertesi gün ancak arıyorlar ki o şekilde görüşebiliyorsun. Üstüne üstelik 150TL kurulum ücreti ödedim iadesini de yapmadılar.Alakası yok.
şahsen küçük firmalardan çekiniyorum bu tarz sorunlar oluyor diyeHocam ne demek alakası yok. 4 Ay tecrübe ettim. Başlarda 70mbps almam gerekirken yaklaşık 1 ay boyunca 35mbps aldım. Yolladıkları kurulum ekibi kabloya ek yaparken doğru yapmamış defalarca kez çağrı merkezini arasam da kimseyle görüşemedim her seferinde bant dönüyor. Siteden arıza bildirimi açınca ertesi gün ancak arıyorlar ki o şekilde görüşebiliyorsun. Üstüne üstelik 150TL kurulum ücreti ödedim iadesini de yapmadılar.
Kablodaki ek hatasını kendim bir şekilde çözüme ulaştırdım.
Bunların haricinde gündemdeki ISS lerin zam konusuna gelirsek müşteriye haber vermeden zam uygulan bir firma. Fatura mesajı geldi bir baktım 99.90TL olması gereken fatura 150TL gelmiş. %50 Zam nedir yahu? Faturayı gördükten sonra zaten kayış bende iyice koptu direk GIBIRNet'e geçtim.
modem dıyor bırader kör müsün konusmak ıcın konusuyosunMillenicom tercih edebilirsiniz.
TürkNet'i denemek istiyorsan sana kalmış ancak şu kadarını söyleyeyim, sana verecekleri internet altyapısı Türk Telekom'a ait olan altyapı. Bütün firmalar VDSL altyapı da %90 ı TT nin altyapısını kullanıyor. TürkNet kötü değil hatta çok iyi ancak aynı hizmeti başka firmadan çok daha ucuza alabilecek iken yüksek fiyat ödemenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.türknet'e hiç geçmemiştim denemek istiyorum şimdilik ya bi de bizim evdekiler internetten pek anlamıyor en olumsuz olayda başıma toplanıcaklar hallediyim diye modemi görmüştüm bu fiyata gayet uygun bütçemi biraz aşabilirim
Kimin kör olduğunu merak ettim açıkçası. Üstü oku.modem dıyor bırader kör müsün konusmak ıcın konusuyosun