Neler Yeni

Hangi modemi almalıyım

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Bütçe
400
400tl bütçem var altyapım 75 mbps'ye kadar destekliyor türknet'e geçeceğim superbox'dan vdsl bir modem almam gerekiyor

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Millenicom tercih edebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
SAMET GÜNDÜZ
Instagram
50

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,952
İsim
Orkun
400tl bütçem var altyapım 75 mbps'ye kadar destekliyor türknet'e geçeceğim superbox'dan vdsl bir modem almam gerekiyor
Hocam TürkNet'e aylık 150 160TL ödemek yerine en başarılı alternatifleri GIBIRNet, Netspeed denesene? Bu arada Millenicom a bulaşma müşteri hizmetleri rezalet. GIBIRNet e geçtim 4 5 gün oldu şu anlık on numara beş yıldız.

Modem önerisi kısmına gelirsek yukarıdaki arkadaşın attığı Asus DSL AC51 bende var. Wifi de arada kopmalar yaşıyorum 5G Wifi 10 metre den sonra 1 diş 2 diş çekiyor.

Şu modemi önerebilirim. Bütçenin 175TL üzerinde kalıyor ancak satıcı ürünü piyasaya göre çok uygun fiyattan satıyor.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu 750tl civarı daha mı fazla bütçe ayırmalıyım daha ucuza bulamaz mıyım ? ethernet'den bağlanıyorum internete zaten wifi ile pek işim olmuyor çok hızlı olmasına gerek yok

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Hocam TürkNet'e aylık 150 160TL ödemek yerine en başarılı alternatifleri GIBIRNet, Netspeed denesene? Bu arada Millenicom a bulaşma müşteri hizmetleri rezalet. GIBIRNet e geçtim 4 5 gün oldu şu anlık on numara beş yıldız.

Modem önerisi kısmına gelirsek yukarıdaki arkadaşın attığı Asus DSL AC51 bende var. Wifi de arada kopmalar yaşıyorum 5G Wifi 10 metre den sonra 1 diş 2 diş çekiyor.

Şu modemi önerebilirim. Bütçenin 175TL üzerinde kalıyor ancak satıcı ürünü piyasaya göre çok uygun fiyattan satıyor.
türknet'e hiç geçmemiştim denemek istiyorum şimdilik ya bi de bizim evdekiler internetten pek anlamıyor en olumsuz olayda başıma toplanıcaklar hallediyim diye modemi görmüştüm bu fiyata gayet uygun bütçemi biraz aşabilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modemlerle fazla alakam olmadığı için ve aynı anda pahalı interneti almaya kalkıştığını gördüğüm için daha ucuz bir internet önermek istedim. Yine de uyarın için teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alakası yok.
Türknet pahalı mı oldu artık ya ben 2 yıl önce superbox almıştım 200tl ödüyordum aylık 10 mbps pakete

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,952
İsim
Orkun
Hocam ne demek alakası yok. 4 Ay tecrübe ettim. Başlarda 70mbps almam gerekirken yaklaşık 1 ay boyunca 35mbps aldım. Yolladıkları kurulum ekibi kabloya ek yaparken doğru yapmamış defalarca kez çağrı merkezini arasam da kimseyle görüşemedim her seferinde bant dönüyor. Siteden arıza bildirimi açınca ertesi gün ancak arıyorlar ki o şekilde görüşebiliyorsun. Üstüne üstelik 150TL kurulum ücreti ödedim iadesini de yapmadılar.
Kablodaki ek hatasını kendim bir şekilde çözüme ulaştırdım.

Bunların haricinde gündemdeki ISS lerin zam konusuna gelirsek müşteriye haber vermeden zam uygulan bir firma. Fatura mesajı geldi bir baktım 99.90TL olması gereken fatura 150TL gelmiş. %50 Zam nedir yahu? Faturayı gördükten sonra zaten kayış bende iyice koptu direk GIBIRNet'e geçtim.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Hocam ne demek alakası yok. 4 Ay tecrübe ettim. Başlarda 70mbps almam gerekirken yaklaşık 1 ay boyunca 35mbps aldım. Yolladıkları kurulum ekibi kabloya ek yaparken doğru yapmamış defalarca kez çağrı merkezini arasam da kimseyle görüşemedim her seferinde bant dönüyor. Siteden arıza bildirimi açınca ertesi gün ancak arıyorlar ki o şekilde görüşebiliyorsun. Üstüne üstelik 150TL kurulum ücreti ödedim iadesini de yapmadılar.
Kablodaki ek hatasını kendim bir şekilde çözüme ulaştırdım.

Bunların haricinde gündemdeki ISS lerin zam konusuna gelirsek müşteriye haber vermeden zam uygulan bir firma. Fatura mesajı geldi bir baktım 99.90TL olması gereken fatura 150TL gelmiş. %50 Zam nedir yahu? Faturayı gördükten sonra zaten kayış bende iyice koptu direk GIBIRNet'e geçtim.
şahsen küçük firmalardan çekiniyorum bu tarz sorunlar oluyor diye

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,952
İsim
Orkun
türknet'e hiç geçmemiştim denemek istiyorum şimdilik ya bi de bizim evdekiler internetten pek anlamıyor en olumsuz olayda başıma toplanıcaklar hallediyim diye modemi görmüştüm bu fiyata gayet uygun bütçemi biraz aşabilirim
TürkNet'i denemek istiyorsan sana kalmış ancak şu kadarını söyleyeyim, sana verecekleri internet altyapısı Türk Telekom'a ait olan altyapı. Bütün firmalar VDSL altyapı da %90 ı TT nin altyapısını kullanıyor. TürkNet kötü değil hatta çok iyi ancak aynı hizmeti başka firmadan çok daha ucuza alabilecek iken yüksek fiyat ödemenin gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Bence TürkNet'i denemek yerine benim önerim şu anlık GIBIRNet'den yana. 100Mbps paketi aylık 110TL. Önce adresine bir port açılsın. Zaten taahhüt yok. Memnun kalmazsan direk TürkNet ya da başka bir firmaya başvuru talebi oluşturup gerekli evrakları yollayınca geri kalanı onlar hallediyorlar.

Bu arada sana attığım modemi umarım almışsındır. Şu an stoğu bitti gözüküyor.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Resimdekilerden birini alsam işimi görmez mi ?

1660618477613.png

Top Bottom