Hangi Monitör almamı tavsiye edersiniz ??

Reaksiyon skoru
8
Bütçe
3000
Arkadaşlar bazı monitörler buldumda acaba hangisini almalıyım ya da sizin bir tavsiyeniz var mı fps oyunları çok oynamam(HİÇ DEĞİL SADECE ÇOK OYNAMAM ) daha çok diğer oyunları oynarım effectleri iyi olanları istediğim görüntü 2k hd olması hergün bir film izlerim ortalama istediğim görüntü hani hobbit filminde her taraf yemyeşil ve çok canlı o tarzda bi görüntü istiyorum bütçem en fazla 3k bazı monitörler koyacağım aşağıya lakin bu yazdığım özellikte başka monitör tavsiyeniz varsa lütfen önerebilir misiniz? ? en düşük 27 inc 2k hd arıyorum.
bu 4k hd biraz fazla lakin 2k hd olanını bulamadım ıps şeklinde

VA panel olması kafamı karıştırdı effecti yüksek olan oyunlarda istediğim canlılığı alırmıyım bilemiyorum

Arkadaşlar bazı monitörler buldumda acaba hangisini almalıyım ya da sizin bir tavsiyeniz var mı fps oyunları çok oynamam(HİÇ DEĞİL SADECE ÇOK OYNAMAM ) daha çok diğer oyunları oynarım effectleri iyi olanları istediğim görüntü 2k hd olması hergün bir film izlerim ortalama istediğim görüntü hani hobbit filminde her taraf yemyeşil ve çok canlı o tarzda bi görüntü istiyorum bütçem en fazla 3k bazı monitörler koyacağım aşağıya lakin bu yazdığım özellikte başka monitör tavsiyeniz varsa lütfen önerebilir misiniz? ? en düşük 27 inc 2k hd arıyorum.

VA panel olması kafamı karıştırdı effecti yüksek olan oyunlarda istediğim canlılığı alırmıyım bilemiyorum

F
çok daha iyi monitörler var mesala bu bence çok iyi bunu alabilirsin https://www.hepsiburada.com/lg-27gn...hd-ips-monitor-p-HBV000018SLZ8?magaza=Shoplus

HP olanında 4ms var bunda 1 ms ama aralarında 500 TL fark var acaba değer mi ona ? fps oyunlarını profesyonel şekilde oynamıyorum.
hpnin tn panel olanını kullanıyorum kötü bi monitör değil ama 3000 bütçe için tercih edilmemeli gibi geldi bana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

çok daha iyi monitörler var mesala bu bence çok iyi bunu alabilirsin https://www.hepsiburada.com/lg-27gn...hd-ips-monitor-p-HBV000018SLZ8?magaza=Shoplus

benim bu attığım monitöre daha kaba ama aynı özellikler arkadaşın bu cevapta attığı monitör ise pivot özellik gibi birtık sizin konumunuza ve monitörü yerleştirmenizde esneklik sağlayacak özellikler barındırıyor

ben olsam lg yi tercih ederdim ama bana sizin bütçeniz 3000 değil de 2600 gibi bi his geldi kendi seçtiğiniz monitörlerden dolayı

Son düzenleme:
HP olanında 4ms var bunda 1 ms ama aralarında 500 TL fark var acaba değer mi ona ? fps oyunlarını profesyonel şekilde oynamıyorum.
Bilmem ikisi hemen hemen aynı özelliklere sahip eger 2 cihaz baglıycaksan hp alamazsın çünkü 1 tane hdmı girişi var daha iyi renklere sahip daha fazla renk barındırıyor renk derinliği daha iyi o fiyat farkına istediğin seylere sahip olabiliyor musun senin seçmen lazım ben olsam fiyat takıntılı isem ve 4ms bana yeter renk takıntım yok diyorsam hp alırdım

60 hz 5 ms monitörden 144hz 1ms monitöre geçtim fps oyunlarında sardım o yüzden bi tık etki ediyor diyebilirim

Bilmem ikisi hemen hemen aynı özelliklere sahip eger 2 cihaz baglıycaksan hp alamazsın çünkü 1 tane hdmı girişi var daha iyi renklere sahip daha fazla renk barındırıyor renk derinliği daha iyi o fiyat farkına istediğin seylere sahip olabiliyor musun senin seçmen lazım ben olsam fiyat takıntılı isem ve 4ms bana yeter renk takıntım yok diyorsam hp alırdım
DP girişi ??

60 hz 5 ms monitörden 144hz 1ms monitöre geçtim fps oyunlarında sardım o yüzden bi tık etki ediyor diyebilirim

DP girişi ??
Dp kullanır mı bilemedim genel olarak insanlar dp pek kullanmıyor hdmi olsun istiyor

https://www.itopya.com/aoc-236-c24g...mi-dp-freesync-premium-curved-gaming-monitor/ bence bunu al hem ucuz hem 165 hz

Dp kullanır mı bilemedim genel olarak insanlar dp pek kullanmıyor hdmi olsun istiyor
dp hdmi ın bi üst teknolojisi bu seviyelerde monitörlerde herkesin geçmesi gerekiyor artık ve yavaş yavaş geçiliyor

adam 2k ips monitör istiyor 1080p VA panel değil

Acer almak saçmalık bence 60hz o kadar fiyata 60hz sacma geldi samsung olanı da alma ben alacaktım vazgectim testlerine bakınca acayip ghosting var ayrıca 1000r cok sacma bence ve 1ms diyor ama en kötü ms i 23.5 cok fazla size attığım lgnin en kötü ms i 4

dp hdmi ın bi üst teknolojisi bu seviyelerde monitörlerde herkesin geçmesi gerekiyor artık ve yavaş yavaş geçiliyor

adam 2k ips monitör istiyor 1080p VA panel değil
Haklısın ama yine de fazladan 1 giriş her zaman avantajdır

Adamın istedi bir seyi bile karşılamıyor ips istemis curved atmışsın 2k istemis renkleri güzel olsun demis 8 bit 1080p monitör atmışsın

hpnin tn panel olanını kullanıyorum kötü bi monitör değil ama 3000 bütçe için tercih edilmemeli gibi geldi bana

benim bu attığım monitöre daha kaba ama aynı özellikler arkadaşın bu cevapta attığı monitör ise pivot özellik gibi birtık sizin konumunuza ve monitörü yerleştirmenizde esneklik sağlayacak özellikler barındırıyor

ben olsam lg yi tercih ederdim ama bana sizin bütçeniz 3000 değil de 2600 gibi bi his geldi kendi seçtiğiniz monitörlerden dolayı
bütçe 3000 ayırdım 2600 ler denk gelmiş sadece :) pivot falan gerekmiyor işyerinde pivot özelliği olan monitör var ama kullanmıyorum hep sabit tutuyorum
"....daha iyi renklere sahip daha fazla renk barındırıyor renk derinliği daha iyi o fiyat farkına istediğin seylere sahip olabiliyor musun" bu cümlen tam aradığım şey işte o yüzden fhd almıyor ve ıps va ya göre daha canlı renkler dediler diye arıyorum VA ile IPS arasında sadece kağıt üstünde bilgim var gözlemlemedim 4ms ile 1 ms arasında benim için pek farketmez diye düşünüyorum canlı olsun 4 ms olsun
FHD olduğu için tercih edemem QHD olsun istiyorum

kanka panel farkı görüş açısı sadece Tn panelde karşıdan bakman gerekiyor sözde ipste istersen 180 dereceden bak aynıı diyolar ips kullanmadım ama tn panel monitörümde de hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım

ben 1 ms i istediğim için 2k bütçede almıştım bunu ilk aldığımda sıkışık pixel gibi sıkıntılarla karşılaştım ama zamanla düzeldi artık elektronik cihazlar 1 ay çalışmadan toparlayamıyor kendini kondisyon kasmaları gerekiyor resmen

kanka panel farkı görüş açısı sadece Tn panelde karşıdan bakman gerekiyor sözde ipste istersen 180 dereceden bak aynıı diyolar ips kullanmadım ama tn panel monitörümde de hiç öyle bi sıkıntı yaşamadım
Okuduğum yazılarda IPS daha canlı renkler VA daha güzel siyah renkler falan verir diyordu şimdi bildiğim her şey yanlış mı çıktı anlamadım :) Ben genelde hep sabit kullanırım kolay kolay değiştirmem ekranımın ne yerini ne açısını alan direk dik bakarım yıllardır böyleyim
Ben farklı canlılık olarak bildiğim için canlı renkler istedim basit bir örnek vermek gerekirse
samsung telefonlar amoled ekran xiaomi lcd yanyana getirince samsung cidden çok daha canlı görünüyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,726
Üyeler
184,824
Son üye
Metinhjs
Geri