KeReM 1963
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 8,751
CS , Valo için TN
Gündelik kullanım ve iş için IPS
her şey için VA
her şey için VA
bildiğin her şey anlatılanların hepsi boş diyemem canım ips bi monitör kullanamadım maalesef ama tn paneller için direkt karşıdan bakılmazsa görüntü yansımaları etrafı görme falan başlıyor deniliyor öyle bi durumla karşılaşmadım sadeceOkuduğum yazılarda IPS daha canlı renkler VA daha güzel siyah renkler falan verir diyordu şimdi bildiğim her şey yanlış mı çıktı anlamadımBen genelde hep sabit kullanırım kolay kolay değiştirmem ekranımın ne yerini ne açısını alan direk dik bakarım yıllardır böyleyim
Ben farklı canlılık olarak bildiğim için canlı renkler istedim basit bir örnek vermek gerekirse
samsung telefonlar amoled ekran xiaomi lcd yanyana getirince samsung cidden çok daha canlı görünüyor
VA ya ikisnin ortası diyelim her şey için değil deCS , Valo için TN
her şey için VA
VA candırVA ya ikisnin ortası diyelim her şey için değil de
CS VALO tarzı oyunları oynamıyorum görsel effect bakımından iyi oyunlar + film diyelim bu duruma şimdi bunlar için hangisi oluyorCS , Valo için TN
her şey için VA
Va veya IPS tercih edebilirsinizCS VALO tarzı oyunları oynamıyorum görsel effect bakımından iyi oyunlar + film diyelim bu duruma şimdi bunlar için hangisi oluyor![]()
bu durumda ms i fazla kafana takmana gerek yok demek ama ben de monitör almadan önce aynısnı söylüyordum 1ms e ihtiyacım yok ben story oynuyorum diye ama 1ms 144 hz bi monitöre geçince o oyunlardan da zevk almaya başlıyorsun işteCS VALO tarzı oyunları oynamıyorum görsel effect bakımından iyi oyunlar + film diyelim bu duruma şimdi bunlar için hangisi oluyor![]()
Valla uzun saatler oyun falan oynamam gündüzleri iş var zaten akşam 3 4 saat takılacam 2 saat film 2 saat oyun diye örneklendirebilirizbildiğin her şey anlatılanların hepsi boş diyemem canım ips bi monitör kullanamadım maalesef ama tn paneller için direkt karşıdan bakılmazsa görüntü yansımaları etrafı görme falan başlıyor deniliyor öyle bi durumla karşılaşmadım sadece
monster daha iyi değil mi acaba sadece ismimi güzel bu markanınaoç o zaman![]()
AOC Q27G2U 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AOC Q27G2U 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü fiyatlarını Akakçe ile takip et! AOC Q27G2U 27" 1ms QHD Freesync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bu durumda ms i fazla kafana takmana gerek yok demek ama ben de monitör almadan önce aynısnı söylüyordum 1ms e ihtiyacım yok ben story oynuyorum diye ama 1ms 144 hz bi monitöre geçince o oyunlardan da zevk almaya başlıyorsun işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o yüzden hazır almışken helel 3000 lira gibi bütçe varken hepsi bi arada almak iyidir
monster 'ın güzel işleri var evet ama monitörlerinde gecikme değerleri verdikleri değerlerden çok daha yüksek çıkabiliyor diye çok şikayet var yakınımda da var forumlarda da gördüm o yüzden monster monitör önermemValla uzun saatler oyun falan oynamam gündüzleri iş var zaten akşam 3 4 saat takılacam 2 saat film 2 saat oyun diye örneklendirebiliriz
monster daha iyi değil mi acaba sadece ismimi güzel bu markanıneğer VA alırsam monster alırım diye düşünüyodum indirime girmiş bir de