Asus teklerDell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hocam 5k çok yaw 3.5-4 arası olursa daha güzel olurmesajlar karısmıs sıte coktu sanırım az once
ASUS 27" TUF GAMING VG279QR FULL HD 165 HZ IPS (garantisi var) sahibinden.comda - 1058956163
ASUS 27www.sahibinden.com
ilk mesajında 4k cıvarı link koydugun ıcın o sebeple onerdım hocam.hocam 5k çok yaw 3.5-4 arası olursa daha güzel olur
ama sağol öneri için
Farkettim knka attığım 2.versiyon outlet değil 2.versiyonu daha iyi ztnoutlet ürün hocam bu çokça ölü piksel mevcut
Knk 144 düşünrüsen bu var çok iyi bi monitör düşünmezsende 2.attığım gigabyte g24f-2 var 4600 tl yemağazadan alacağım zaten bi sistem de var onla birlikte
İki monitörü de kullandım. Dell'i bizzat kendim satın aldım, Asus olanı ise arkadaşıma satın aldık, kurulumunu yaptım ve bizzat inceledim.Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Dell G2422HS 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 4.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming VG249Q1A 23.8" 1 ms Full HD IPS 165 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 5.149,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Yanlış yönlendirmeyin insanları. Asusun tek iyi yanı hoparlör bulundurması. Onun dışında geriye kalan herşeyde dell ezer geçer asusu.Asus tekler
Bunun aynısının 2k ve 27 inc sini kullanıyorum. 1 ms gtg si var ve renkleri çok iyi pişman olmazsın.Asus tekler
fiyatlarının fazla olmasının sebebi arkasındaki standı.Attiklarindan Dell daha iyi, ama fiyati cok. Buna bakabilirsin;
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hocam güncel fiyatlar bu şekilde maalesef hepsi pahalı yani. standı o aşağı yukarı vs harekeet ettiği iin bu para yoksa 1000 tl daha ucuz aynı özellikler.İki monitörü de kullandım. Dell'i bizzat kendim satın aldım, Asus olanı ise arkadaşıma satın aldık, kurulumunu yaptım ve bizzat inceledim.
Dell monitör hakkında bir konu oluşturmayı düşünüyordum ama fiyatı inanılmaz seviyede uçmuş.
İkisi arasında kaldıysan Dell her türlü daha iyi.
Arkadaşıma aldığımız Asus'da 2-3 tane ölü piksel ve baya ghosting vardı. Dell'e göre tek avantajı hoparlör bulundurması diyebilirim.
Dell monitörü kullanıyorum kaliteli ve güzel bir monitör. Ölü piksel ve Ghosting şansı diğer monitörlere göre çok düşük. Ölü piksel hiç çıkmadı aynı şekilde alan kişilerlede konuştum onlardada yokmuş. Ghosting sıfır. Oldukça güzel bi monitör ama 4500 TL verilecek bi monitörde değil.
4500 TL bütçen varsa başka seçenekleri değerlendir.
Yanlış yönlendirmeyin insanları. Asusun tek iyi yanı hoparlör bulundurması. Onun dışında geriye kalan herşeyde dell ezer geçer asusu.
eğer vesa standı satın alacaksanız tavsiye ederim bu monitörü.Dell iyi hoşta fiyatı çok artmış
Bu alınabilir
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com