Sekibayashi
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
TN Monitör ne ya (60hz TN kulanan biri olarak )1. TN bence onu hiç almayın IPS almak daha mantıklı olur. 1. yerine G244F 2. monitörün bütçesinde ise 24GN60R-B tercih edilebilir. Bunlar arasından da G244F daha mantıklı olur. Eğer bütçeniz 300 çıkarsa 24G2SPU/BK da bakılabilir.
Bu adam aynı ben (NVIDIA Denetim Masasından 75'e yükselttim). Ama yakın zamanda değişeceğim ve önerdiğim LG monitörü almayı düşünüyorum inşallah alabilirim.TN Monitör ne ya (60hz TN kulanan biri olarak )
bu kadar kötü renkleri heral de ATM de görebilirsinTN Monitör ne ya (60hz TN kulanan biri olarak )
Kurtul o monitörden ekran kartı falan almak zorunda olmasaydım hemen değiştirirdim bu monitörü.Bu adam aynı ben (NVIDIA Denetim Masasından 75'e yükselttim). Ama yakın zamanda değişeceğim ve önerdiğim LG monitörü almayı düşünüyorum inşallah alabilirim.
Aralık-Ocak civarı 6600'e upgrade etme planım var. 1650'yi 2k'ya satmayı düşünüyorum. Üstüne de 2-3k ekleyip 2. elden almayı düşünüyorum. Monitörüde ya bu ay ya da sonraki ay içinde değişeceğim sanırım.Kurtul o monitörden ekran kartı falan almak zorunda olmasaydım hemen değiştirirdim bu monitörü.
Sen benle aynı hayatı yaşıyon galiba işlemci bile nerdeyse aynı ( i3 10100f )Aralık-Ocak civarı 6600'e upgrade etme planım var. 1650'yi 2k'ya satmayı düşünüyorum. Üstüne de 2-3k ekleyip 2. elden almayı düşünüyorum. Monitörüde ya bu ay ya da sonraki içinde değişeceğim sanırım.
O kadar işlemci varken benle aynı işlemciyi almış (anlamadık sanki)Sen benle aynı hayatı yaşıyon galiba işlemci bile nerdeyse aynı ( i3 10100f )