Neler Yeni

Hangi Monitör ? Önerileriniz varmıdır ?

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Tugay gedik
Dostlar merhabalar yeni bir masaüstü bilgisayar alma arifesindeyim Şuan laptop kullanıyorum. Almışken güzel ve büyük bir monitör almak istiyorum bu monitörlere denk geldim 2k olmaları beni cezbetti ama monster hakkında ghosting ile ilgili fazla yorum okudum çok farkedilir mi acaba günlük kullanımda ? sizinde maksimum 7k olacak şekilde monitör öneriniz var ise önerirseniz sevinirim Minimum 27 İnch olmalı. Genelde Fps tarzı oyunlar oynayacağım

Mesaj otomatik birleştirildi:

Dipnot 2k olması şart değil ...

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet Taha Usta
Dostlar merhabalar yeni bir masaüstü bilgisayar alma arifesindeyim Şuan laptop kullanıyorum. Almışken güzel ve büyük bir monitör almak istiyorum bu monitörlere denk geldim 2k olmaları beni cezbetti ama monster hakkında ghosting ile ilgili fazla yorum okudum çok farkedilir mi acaba günlük kullanımda ? sizinde maksimum 7k olacak şekilde monitör öneriniz var ise önerirseniz sevinirim Minimum 27 İnch olmalı. Genelde Fps tarzı oyunlar oynayacağım

Seçenek olarak düşünebilirsiniz hoca. Msı da baya başarılı

Futaba Rio

80+ Bronze

İki modelide onermem, fps tarzı oyunlar oynayacağınızı belirtmişsiniz, dolayısıyla 27 inch+2K fazla gelecektir. Benim önerim 24 inch+1080p olacak şekilde bu model olur.
İlla 27 inch+2K alacağım diyorsanız:

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
Tugay gedik
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

İki modelide onermem, fps tarzı oyunlar oynayacağınızı belirtmişsiniz, dolayısıyla 27 inch+2K fazla gelecektir. Benim önerim 24 inch+1080p olacak şekilde bu model olur.
İlla 27 inch+2K alacağım diyorsanız:
hocam 2k olması şart değil 15 inch lik bir laptoptan geçeceğim için ekranı büyük istiyorum. o yüzden en az 27 inch istiyorum. öneriniz için teşekkürler

Futaba Rio

80+ Bronze
hocam 2k olması şart değil 15 inch lik bir laptoptan geçeceğim için ekranı büyük istiyorum. o yüzden en az 27 inch istiyorum. öneriniz için teşekkürler
15'ten 23.8'e geçince zaten büyük bir fark hissedersiniz, ayrıca dediğim gibi, fps tarzı oyunlar için büyük olur 27 inch.

Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Ahmet Taha Usta

Hocam bende öyle düşünüyordum sonra 24 inç lik aldım gerçekten yetiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,007
Üyeler
161,183
Son üye
mordz
Top Bottom