HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM AOC 24G24EE Mİ YOKSA LG ULTRAGEAR 24GS60F-B Mİ ?

kaans448

80+
Reaksiyon skoru
0
HANGİ MONİTÖRÜ ALMALIYIM AOC 24G24EE Mİ YOKSA LG ULTRAGEAR 24GS60F-B Mİ ?

HANGİSİNİ TERCİH ETMELİYİM SİZCE 4200E KADAR BÜTÇEM VAR

https://www.trendyol.com/fazeon/x27...3-yil-sifir-olu-piksel-garantili-p-1045048715 BUNU ALMIŞTIM ANCAK ÖLÜ PİKSELLER ÇIKTI VE İADE EDECEĞİM ÖLÜ PİKSEL GARANTİSİ VERMİŞLERDİ TRENDYOLDAN ALDIĞIM İÇİN İADE OLUYORMUŞ SADECE DEĞİŞİM İSTEDİM DİSTRÜBÜTÖR İLE GÖRÜŞÜN DENDİ KONUŞTUĞUM ZAMAN 3 ADET RENKLİ EKRANDA ÖLÜ PİKSEL OLURSA DEĞİŞİM OLUR DEDİLER. BEYAZ DA DA 5 TANE ÖLÜ PİKSEL VARSA DEĞİŞİM YAPARIZ DEDİLER DİĞER TÜRLÜ OLMAZA GETİRDİLER.
KONU İLE İLGİLİ BİLGİLİ ARKADAŞLAR VARSA EĞER MONİTÖR TAVSİYESİDE ALABİLİRİM TEŞEKKÜRLER ŞİMDİDEN

Aoc un renk kapsamı ve kontrast oranı daha yüksek. LG nin parlaklığı daha yüksek. Aoc daha mantıklı.

İncelemesi yok.
Hocam bu nasıl @Tayfunns
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Philips evniyadan hem daha ucuz hem de siyah
Pivot ve yükseklik ayarı desteği yok. Panel 180hz ve oc ile 210hz oluyor. Philips ise native 240hz. Parlaklık, kontrast ve renk gamutunda muadil modeller. Philips daha mantıklı. Asus alınacaksa vg27aql5a daha iyi olur.

İncelemesi yok.

Pivot ve yükseklik ayarı desteği yok. Panel 180hz ve oc ile 210hz oluyor. Philips ise native 240hz. Parlaklık, kontrast ve renk gamutunda muadil modeller. Philips daha mantıklı. Asus alınacaksa vg27aql5a daha iyi olur.
Marka takıntım yok monitör 90 dererece donmesine gerek yok philips iyi de beyaz olması bozuyor sadece ve bi tık pahalı

@Tayfunns hocam siz olsanız philipsi mi aocu mu alırdınız ? 2 sinden birini alacağım ama arada kaldım yapay zekaya sordum bende :) yine ne yapsam diye konu açtım bende
İncelemesi yok.

bu ikisinden hangisi derdiniz şahsen

@Tayfunns hocam siz olsanız philipsi mi aocu mu alırdınız ? 2 sinden birini alacağım ama arada kaldım yapay zekaya sordum bende :) yine ne yapsam diye konu açtım bende

bu ikisinden hangisi derdiniz şahsen
Sen 1080p alıcaksan üstteki tayfuns hocamin dediğini al ben 2k 27 inç bi monitör bakıyorum da
Itopyadan mı alıcaksın ? :(

Itopyanın destek servisi bi tık sıkıntılı diyorlar
akakçeden bakabilirsin fiyatlara orda birsürü sitelerin fiyat karşılaştırması var
hiç bilmiyorum hocam itopyadan birşeyler aldım daha önceden de hiç monitör almadım en ucuz itopyada fiyat şuan bende philips ya da aoc arasında kaldım valla hangisini alsam diye fazeon aldım geri iade ediyorum suan 3 ölü piksel cıktığından dolayı onun yerine hangisini alsam diye düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,944
Üyeler
184,359
Son üye
Yusu4
Geri