ixtivh
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
- Bütçe
- 8000
şu 2sini bulabildim var mı daha iyisi acaba.
Neyi aklına takıldı agacan 2k monitör alıp napican 0.5ms daha düşük tepkime süresi var ve 2k başka hiçbir olayı yok farkı yok 27 inç bir önceki msi da 27 inç bu paralara alabilecğein en güzel monitör buhttps://www.akakce.com/monitor/en-u...BwE&gbraid=0AAAAADsWTCxIjh44h48sZJfYHDr6JBp7d şu çok aklıma takıldı acaba alsam mı ya
msin bu monitörünü alıyorum öyleyse umarım elimizde patlamazNeyi aklına takıldı agacan 2k monitör alıp napican 0.5ms daha düşük tepkime süresi var ve 2k başka hiçbir olayı yok farkı yok 27 inç bir önceki msi da 27 inç bu paralara alabilecğein en güzel monitör bu
![]()
27" FHD 240Hz Odyssey G4 G40B Oyun Monitör | Samsung Türkiye
27 inç Full HD 240Hz 1ms HDR10 IPS Panel Nvidia G-Sync Black Odyssey G4 G40B Oyun Monitörü ls27bg400euxuf satın alın. Samsung Türkiye’den Bilgi alın.www.samsung.com
öğrenciysen öğrenci belgeni yükle 6 bine düşüyor bu monitör tabi şuan bitmiş olabilir emin değilim kontrol et
msi ne alaka benim attığım samsungmsin bu monitörünü alıyorum öyleyse umarım elimizde patlamaz
Alma berbat bir monitör. Gamutu fiyatına göre çok kötü. Bu arada hangi oyunları oynuyorsunuz? Ona göre öneri yapalım.msin bu monitörünü alıyorum öyleyse umarım elimizde patlamaz