Neler Yeni

Hangi Monitörü Almalıyım?

Delatich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
HASAN AYDIN
Marka ayrımcılığı yapmak istemem ama yerinde olsam Samsung alırdım hocam. Gamebooster tercih etmek için daha erken bence. Piyasada yeni yeni revaçta.
Evet haklısınız bunun üzerine bir tane daha konu açtım hocam son kez olarak ikisinin arasında değerlendirme yapmak istiyorum. 280hz olanda cazip gelmedi değil son kez emin olmak istiyorum.

sabanozsu

80+ Bronze
Arkadaşlar G4 modelinde ghosting yok IPS panel !!! Samsung'un G3 lerden adı çıktığı için her modele bu muameleyi uygulamayın araştırın. Bence G4 ü al
Hocam G3 27 inç 165 Hz Va panel kullanıyordum 3.999 a aldiydim 1 ay önce alışana kadar midem bulaniyordu ışığı altında kalitesizliginden ve ghostingten (çok çok az vardı) IPS panelden geçince insan tribe giriyor... Monitörün son hali
Screenshot_2024-01-23-18-22-36-710-edit_com.miui.gallery.jpg

Gökberkk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Gökberk Okçu
Hocam G3 27 inç 165 Hz Va panel kullanıyordum 3.999 a aldiydim 1 ay önce alışana kadar midem bulaniyordu ışığı altında kalitesizliginden ve ghostingten (çok çok az vardı) IPS panelden geçince insan tribe giriyor... Monitörün son hali Alıntıyı görüntüle
Samsung Odyssey G3 daha önce böyle bi kroşe yemiş midir acaba?

Delatich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
HASAN AYDIN
Hocam G3 27 inç 165 Hz Va panel kullanıyordum 3.999 a aldiydim 1 ay önce alışana kadar midem bulaniyordu ışığı altında kalitesizliginden ve ghostingten (çok çok az vardı) IPS panelden geçince insan tribe giriyor... Monitörün son hali Alıntıyı görüntüle
Hocam siz çok yanlış karar almışsınız. VA panel genellikle iş ve film üzerine kurulu bir panel. Bu panelde ghosting ve ışık sızması çok olası bir durum. Oyun için hiç tavsiye edilmeyen panellerden birisi kendisi. Onun yerine IPS veya TN panel alabilirdiniz. Geçmiş olsun yazık olmuş gerçekten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam siz çok yanlış karar almışsınız. VA panel genellikle iş ve film üzerine kurulu bir panel. Bu panelde ghosting ve ışık sızması çok olası bir durum. Oyun için hiç tavsiye edilmeyen panellerden birisi kendisi. Onun yerine IPS veya TN panel alabilirdiniz. Geçmiş olsun yazık olmuş gerçekten.
Ayrıca g3 lerden çok şikayet var zaten sanırım.

Ahahahah gerçekten fena kroşe yemiş :D

sabanozsu

80+ Bronze
Sanmiyorum hocam panel ortadan iki ayrıldı arkadaki metal ayaklık bile yamuldu haketti ama uslu duracaktı 😂😂😂

Ayrıca g3 lerden çok şikayet var zaten sanırım.

Ahahahah gerçekten fena kroşe yemiş :D
Evet hocam oyuzden İncehesap gaming gecesini bekliyorum bütçe 9.500 lira IPS 2 k monitör düşerse hemen alacağım

Delatich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
HASAN AYDIN
Sanmiyorum hocam panel ortadan iki ayrıldı arkadaki metal ayaklık bile yamuldu haketti ama uslu duracaktı 😂😂😂

Evet hocam oyuzden İncehesap gaming gecesini bekliyorum bütçe 9.500 lira IPS 2 k monitör düşerse hemen alacağım
Almadan önce mutlaka konu açın hocam bu konuda daha fazla bilgili arkadaşlarda vardır elbet.

sabanozsu

80+ Bronze
Almadan önce mutlaka konu açın hocam bu konuda daha fazla bilgili arkadaşlarda vardır elbet.
Açarım hocam ama monitörler hakkında bilgiliyim Aoc İps de kullandım Va da fakat aocun Va si yemin ederim birçok IPS e bedel ya Bu G3 27 inç alma sebebim fiyat performans 3.999 olması lazım o fiyata almıştım belkide daha assagida sifirdi fiyat performans diye almıştım

Delatich

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
HASAN AYDIN
Açarım hocam ama monitörler hakkında bilgiliyim Aoc İps de kullandım Va da fakat aocun Va si yemin ederim birçok IPS e bedel ya Bu G3 27 inç alma sebebim fiyat performans 3.999 olması lazım o fiyata almıştım belkide daha assagida sifirdi fiyat performans diye almıştım
Gözler sizi yanıltmasın hocam VA panel sonuçta.

hilas0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
204
İsim
Salih
g3 kronik bir model zaten hocam ayrıca panel kaliteli olursa va da alınabilir asus vg24vqr kullandım. ghosting test hariç ghosting hissedilmiyordu renklerde güzeldi

Salihayaz

80+ Bronze
Bu Modellerin arasına bence ASUS VG249QM1A modelinide koysan iyi olur 270 hz ıps

Top Bottom