Einstein
80+ Platinum
Dahası
Bakayım bir dk.msi ile farkları ne bakabilir misin yukardaki msi linki var
Bakayım bir dk.msi ile farkları ne bakabilir misin yukardaki msi linki var
msi ile farkları ne bakabilir misin yukardaki msi linki va
Farkları yok ve msi lenovodan daha iyi bir markaBakayım bir dk.
öyle bir firma yok malesef asjkdljkasdservislik bir şey yaşatmayacak monitör olsun istiyorum
Msi kağıt üstünde iyi duruyor ama düzgün bir incelemesi yok o yüzden aoc 24g4x alabilirsin.servislik bir şey yaşatmayacak monitör olsun istiyorum
Bencede kaliteli monitor ve kaliteli servisi olan bir yer daha mantıklıöyle bir firma yok malesef asjkdljkasd
Bütçeyi geçmişBu fiyata en iyisi bu AOC 27G4XE
Msi daha iyi bir marka daha bilindik ve sorun yaşamazsın yaşarsan daha kolay çözülür27 inç 1080p almak istemiyorum aocda karar kılırsam bunun 24inç olanını alıcam
5800 TL 2 K bu modelde var27 inç 1080p almak istemiyorum aocda karar kılırsam bunun 24inç olanını alıcam
eğer sistemsel olarak msi aocdan daha iyiyse msi alırım elbette takıntım yok ama aralarındaki sistem farkını merak ediyorum markadan farkından çokMSI da kullandığım model bunun pivotsuz olanı içerik ve görüntü açısından baya iyi ama sana kalmış
MSI gecikme olarak daha iyi aoc ise renk gamutu olarak daha iyi ama MSI monitörün düzgün bir incelemesi yok o yüzden üzebilir aoc 24g4x alabilirsin.aralarındaki sistemsel farkda ne tür farkları var