Neler Yeni

Hangi monitörü alsam

vetzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Vetzy
Bütçe
10000

samet135

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
613
İsim
Samet Yeniköy
Şimdi 10.000 gibi bi bütçem var valo/cs oynuyorum 60hz monitörde
hazır sistem aldım ama monitörüm eksik hangisini önerirsiniz
+300 fps alıyorum

1. Monitör

2. Monitör
Asusun hep tavsiye edildiğini gördüm kalitelidir büyük ihtimal bendede asus monitör var kaliteli.

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Bence asus alınır. Pivot özelliği, yükseklik ayarı ve asusun kalitesi güzel. Aoc monitorde ayaklar geniş ve çatallı eğer mouse ve klavyeyi birbirine yakın ve monitör ile mouse yakın tutuyorsan mouse monitöre çarpar asusun alt zemini düz, istersen asusta klavyeyi monitörün altına yaslayıp oynayabilirsin ben olsam tercihimi asustan yana kullanırdım

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,626
İsim
oğuzhan ege

vetzy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Vetzy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bence asus alınır. Pivot özelliği, yükseklik ayarı ve asusun kalitesi güzel. Aoc monitorde ayaklar geniş ve çatallı eğer mouse ve klavyeyi birbirine yakın ve monitör ile mouse yakın tutuyorsan mouse monitöre çarpar asusun alt zemini düz, istersen asusta klavyeyi monitörün altına yaslayıp oynayabilirsin ben olsam tercihimi asustan yana kullanırdım
Teşekkür ederim Asus un monitörünü biraz daha inceleyip alacam her siteden ve youtubeden videolara vb gibi şeylere bakacam öyle alırım

Salu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
839
İsim
Furkan SARIGÖL
Teşekkür ederim Asus un monitörünü birazdaha inceleyip alacam her siteden ve youtubeden videolara vb gibi şeylere bakacam öyle alırım
Tabi iyice araştır kafana yatarsa alırsın şimdiden hayırlı olsun güzel günlerde kullan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,756
Üyeler
165,584
Son üye
_Emin_
Top Bottom