TUF serisinden mi bu monitör?black friday indirimleri gelsin asus VP249QGR 1ms 144hz alıcam
24" olmasında tek kavisli olmasını sevmiyorum. Çok küçük görünür gibi geliyor. Elimdeki monitör 18,5" boyutunda. Yeni monitörün büyük olduğunu hissedeyim diyorum.Ben çok beğeniyorum monitörü, şansıma ölü piksel çıkmadı renkleride çok hoşuma gidiyor.
Değil, stand kalitesi kötü ve ölü piksel garantisinden yararlanmak için minimum 3 ölü piksel olması gerekiyor.TUF serisinden mi bu monitör?
15 veya 17' laptop ekranından geçtim bana devasa geldi.TUF serisinden mi bu monitör?
Mesaj otomatik birleştirildi:
24" olmasında tek kavisli olmasını sevmiyorum. Çok küçük görünür gibi geliyor. Elimdeki monitör 18,5" boyutunda. Yeni monitörün büyük olduğunu hissedeyim diyorum.
Trendyol'da 1609₺ şu an.black friday indirimleri gelsin asus VP249QGR 1ms 144hz alıcam
hayır ama güzel monitörTUF serisinden mi bu monitör?
24" olmasında tek kavisli olmasını sevmiyorum. Çok küçük görünür gibi geliyor. Elimdeki monitör 18,5" boyutunda. Yeni monitörün büyük olduğunu hissedeyim diyorum.
eğer dolar daha da uçmazsa 27 kasım black friday indirimlerinde ben 1350 tl veya 1400tl ye düşmesini bekliyorumTrendyol'da 1609₺ şu an.
Ölü piksel muhabbeti yüzünden AOC gibi markalara yönelmek istiyorum. 0 ölü piksel garantili sonuçta.Değil, stand kalitesi kötü ve ölü piksel garantisinden yararlanmak için minimum 3 ölü piksel olması gerekiyor.
15 veya 17' laptop ekranından geçtim bana devasa geldi.
TUF serisinden olsa önermeyecektim. Herkes kötülüyor TUF serisini. Umarım güzel indirimler gelir. Geçen sene çok iyi olmuştu.hayır ama güzel monitör
eğer dolar daha da uçmazsa 27 kasım black friday indirimlerinde ben 1350 TL veya 1400tl ye düşmesini bekliyorum
hangi monitörleri kullanıyorsunuz demişsin ben kendi kullandığımı attım ?TN panel işime hiç gelmez.
Memnun musun? Bende bunu veya 27" olanını düşünüyorum.
Açıklamasında, kullanıp memnun kaldığınız monitörü almayı düşünüyorum yazmıştım. O yüzden böyle cevap verdim.hangi monitörleri kullanıyorsunuz demişsin ben kendi kullandığımı attım ?
Yanlış hatırlamıyorsam 2000₺ civarına düşmüştü geçtiğimiz günlerde. Almadığıma pişman oldum şu an.MAG272CQR
Başka bir monitör olmasın o? Bunun o kadar düşmesi imkansız.Yanlış hatırlamıyorsam 2000₺ civarına düşmüştü geçtiğimiz günlerde. Almadığıma pişman oldum şu an.