Berat Gazi
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 298
Pc var ama monitörum yok 

Aoc 24B1XH pişmanımBilgi amaçlı konudur. Kullandığınız monitörü ve memnun olup olmadığınızı söyleyebilirsiniz, sorununuz varsa belirtebilirsiniz.
Ben LG 27GL850-B kullanıyorum, memnunum.
Neden pişmansınız?Aoc 24B1XH pişmanım
1000 TL ye 24 inç 60 hz 5 ms bir monitörNeden pişmansınız?
İnternettten baktığımda 8 ms diyor?1000 TL ye 24 inç 60 hz 5 ms bir monitör
daha kötüymüş demekkiİnternettten baktığımda 8 ms diyor?
Bilgi amaçlı konudur. Kullandığınız monitörü ve memnun olup olmadığınızı söyleyebilirsiniz, sorununuz varsa belirtebilirsiniz.
Keşke konu dışına acsaydin.Bilgi amaçlı konudur. Kullandığınız monitörü ve memnun olup olmadığınızı söyleyebilirsiniz, sorununuz varsa belirtebilirsiniz.
Konu dışılık bir konu değil.Keşke konu dışına acsaydin.
Genelde bu tip konuların konu dışında açılması gerektiğini düşünüyorum. Mesela hangi mouse yi kullanıyorsunuz ? Fare kısmına değilde konu dışına açılmalı. Konu dışında açınca önemli konuların önüne geçmiyor böyle yapınca geçiyor.Konu dışılık bir konu değil.
Çok daha sıkı kurallara sahip forumlarda kendi kategorilerine açılıyor bu konular. Genel olarak buralara açılıyor.Genelde bu tip konuların konu dışında açılması gerektiğini düşünüyorum. Mesela hangi mouse yi kullanıyorsunuz ? Fare kısmına değilde konu dışına açılmalı. Konu dışında açınca önemli konuların önüne geçmiyor böyle yapınca geçiyor.