Neler Yeni

HANGİ MONİTÖRÜ KULLANMALIYIM

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hedef gösteriliyorum
"ben olsam" cs de asusu ana ekran g5i yan ekran olarak kullanırdım.

Hurley

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
B B
Ben olsam ana ekranı samsung 2. yi asus yapardım. Şahsi görüşüm ikisini de deneyip hangisinde rahat ettiğine kendin bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hedef gösteriliyorum
Nedeni ile söyler misin hocam rekabetçi oyunlarda küçük ekran ve 1080p tercih edildiği için mi
R6 dan dolayı öyle alıştım rekabetçi oyunlarda. onun dışında rdr, starfiled falan filan oynarken bende 2k IPS LG ultragear var onu kullanıyorum

Emn1234

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Emin Turunç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben olsam ana ekranı samsung 2. yi asus yapardım. Şahsi görüşüm ikisini de deneyip hangisinde rahat ettiğine kendin bakabilirsin.
Samsung aldığımdan beri 1. ekran olarak kullanıyorum acaba değiştirsem mi diye düşünüyorum çünkü çoğunlukla rekabetçi oynuyorum

loewry

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
211
İsim
Alper Kaplan
Arkadaşlar attığım linkteki 2 monitöre sahibim çift ekran kullanıyorum sizce rekabetçi oyunlarda hangi monitörü kullanmalıyım oynadığım oyunlar lol r6 fifa cs2
tabikide asusu nedeni ise hem 1080p hemde daha kücük inç olması kısaca fps oyunu oynadıgınız monitörünüz asus olsun

Fantastiktürk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
R6 dan dolayı öyle alıştım rekabetçi oyunlarda. onun dışında rdr, starfiled falan filan oynarken bende 2k IPS LG ultragear var onu kullanıyorum
LG'yu kullanın o zaman. Diğer ikisi rekabetçi için cok çok yavaş modeller. Alabileceginiz en yavaş monitörlerden.

Edit: pardon sizi konu sahibi sandım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,552
Üyeler
162,834
Son üye
PARAHARCAMASEVDALISI
Top Bottom