Yaklaşık 300tl gibi bir bütçem olacağını tahmin ediyorum. Acaba bununla hangi mouseu alabilirim? Veya 1 ay daha beklersem 500tl gibi bir bütçem olur. Hangi mouse'lar tercih edilebilir?
Kaç cm bu?Bunu öneririm baya güzel bir mouse elinizin boyutunu bilmiyorum ama bu hemen hemen her ele uyar.
Yanlış bilmiyorsam viper mini sadece boyut olarak bir farklılık gösteriyor teknik özellik kısmında bir farkları olduğunu sanmıyorum, bu da tabi ki elinizin boyutuna bağlı bir şey; yani eliniz biraz küçük ise ve bilgisayarda sadece siz oyun oynuyorsanız viper mini almanız daha mantıklı olur.Hocam acaba viper mini mi yoksa bu mu daha iyidir?
17 ya da 19 CM olması gerekiyor.Kaç cm bu?
Sonunda elime göre bir mouse buldum sanırım. Teşekkür ederim.17 ya da 19 CM olması gerekiyor.
Çok küçük değil ama onun tasarımı daha hoş geldi fark yoksa sanırım onu tercih ederimYanlış bilmiyorsam viper mini sadece boyut olarak bir farklılık gösteriyor teknik özellik kısmında bir farkları olduğunu sanmıyorum, bu da tabi ki elinizin boyutuna bağlı bir şey; yani eliniz biraz küçük ise ve bilgisayarda sadece siz oyun oynuyorsanız viper mini almanız daha mantıklı olur.
Çok küçük değil sorun yaşar mıyım?
Daha önce hangi mouse u kullanmıştınız?Çok küçük değil ama onun tasarımı daha hoş geldi fark yoksa sanırım onu tercih ederim
Çok küçük değil sorun yaşar mıyım?