Neler Yeni

Hangi Mouse Alınmalı?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bütçe
300
Yaklaşık 300tl gibi bir bütçem olacağını tahmin ediyorum. Acaba bununla hangi mouseu alabilirim? Veya 1 ay daha beklersem 500tl gibi bir bütçem olur. Hangi mouse'lar tercih edilebilir?

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Rihhen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Hamza Tarık Aydın
viper mini daha iyi diye biliyorum rgb ışıklarını istedğiniz gibi yapabiliyormuşsun sanırım

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam acaba viper mini mi yoksa bu mu daha iyidir?
Yanlış bilmiyorsam viper mini sadece boyut olarak bir farklılık gösteriyor teknik özellik kısmında bir farkları olduğunu sanmıyorum, bu da tabi ki elinizin boyutuna bağlı bir şey; yani eliniz biraz küçük ise ve bilgisayarda sadece siz oyun oynuyorsanız viper mini almanız daha mantıklı olur.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Yanlış bilmiyorsam viper mini sadece boyut olarak bir farklılık gösteriyor teknik özellik kısmında bir farkları olduğunu sanmıyorum, bu da tabi ki elinizin boyutuna bağlı bir şey; yani eliniz biraz küçük ise ve bilgisayarda sadece siz oyun oynuyorsanız viper mini almanız daha mantıklı olur.
Çok küçük değil ama onun tasarımı daha hoş geldi :D fark yoksa sanırım onu tercih ederim
Çok küçük değil sorun yaşar mıyım?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,915
İsim
Mehmet

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Çok küçük değil ama onun tasarımı daha hoş geldi :D fark yoksa sanırım onu tercih ederim

Çok küçük değil sorun yaşar mıyım?
Daha önce hangi mouse u kullanmıştınız?

Top Bottom