Sizce hangi mouse alınmalı?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

djaxlee6

80+
Reaksiyon skoru
7
Çoklu Konu, Spam
Razer deathadder V3 pro
Razer viper V2 pro
Logitech g pro superlight 2
Sizce bu mouselerden hangisi alınmalı?
Mouse tutuşum calm grip yani avucum mouse a değiyor ama parmaklarım pençe gibi oluyor yani palm calm ortası gibi ama calm grip diye biliyorum.
Hangi mouse önerirsiniz
Ergonomik olan V3 calm grip e göre uyumsuz diye biliyorum simetrik daha mı iyi olur yani ya viper yada Logitech

Viper 2 pro daha iyi d
IMG_20240718_193521.jpg

Tutusuma göre hangisini önerirsiniz? Claw grip palm arası ama claw grip gibi yani .Aslında superlight almak istiyordum ama herkes kronik olduğunu ve o fiyata daha iyilerini olduğunu söylüyorlar viper daha iyiymiş onlarda öyle diyor
Peki deathadder V3 mu ? Viper V2 yada V3 mu ? Ve klasse longtech tiger mouse pad alınır mi

Tutusuma göre hangisini önerirsiniz? Claw grip palm arası ama claw grip gibi yani .Aslında superlight almak istiyordum ama herkes kronik olduğunu ve o fiyata daha iyilerini olduğunu söylüyorlar viper daha iyiymiş onlarda öyle diyor
Peki deathadder V3 mu ? Viper V2 yada V3 mu ? Ve klasse longtech tiger mouse pad alınır mi
O 3 mouse arasında deathadder 3 düşük kalıyor biraz
Bütçe varsa razer viper 3 pro al amazonda 6k fiyatı var faizsiz 6 taksit yapıyorlar onun kutusundan 8k Hz Dongle da çıkıyor diye biliyorum

O 3 mouse arasında deathadder 3 düşük kalıyor biraz
Bütçe varsa razer viper 3 pro al amazonda 6k fiyatı var faizsiz 6 taksit yapıyorlar onun kutusundan 8k Hz Dongle da çıkıyor diye biliyorum
Mouse pad de alacağım için ona pek bütçem yetmiyor bir farkı varmıdır viper V2 ile V3 un ?
Claw grip oynuyorum yani bildiğim kadarıyla öyle avucum mouse a değiyor ama parmaklarım pençe gibi oluyor.
Ozaman viper v 2 ile superlight arasında seçim yapacağım superlight çok seviyordum ama herkes parasını haketmiyor ve kronik dediği için bilemedim
Tutusuma göre hangisi daha iyi ?
Bu arada superlight in 2 olan modeli

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri