hangi mouse almalıyım

Kablosuz istiyorsan Pugio II öneririm, kablolu da olur diyorsan deathadder V2 tabi ki.

Kablosuz istiyorsan Pugio II öneririm, kablolu da olur diyorsan deathadder V2 tabi ki.
aralarındaki fark nedir logitech ve razer düşünüyordum steel series 710 yanındaki ekrandan dolayı düşündüm bazıları pugio II önerdi falan kafam karıştı

aralarındaki fark nedir logitech ve razer düşünüyordum steel series 710 yanındaki ekrandan dolayı düşündüm bazıları pugio II önerdi falan kafam karıştı
Pugio II'de alınabilir tabi ki, çok güzel mouse.
Logitech ile razer'ın arasındaki fark sensör, sensörü daha iyi. v2'nin.

Pugio 2 mi daha iyi razer Basilisk x mi
Şarjlı olması bakımından pugio 2 bana göre önde ama basilisk x'te fena değil gayet iyi ve başarılı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

elime en uygun hangisi olur 18 cm tutuş şeklim palm ve fingertip değişiyor

Hafiflik istiyorsanız daha çok fps oyunu oynuyorsanız bunu öneririm ben size. (Bir tık küçük fingertip te kullanıyorum dediğiniz için.)

Hemen hemen aynılar. 100TL farka değeceğini düşünmüyorum. Hatta sensör konusunda basili az önde.
Şarjlı olması ve hem kablolu hem de kablosuz bir biçimde kullanılması açısından pugio 2 önde ama biraz da zevke bakıyor açıkçası.

İki sensör arasında da pek bir fark görülebileceğini sanmıyorum.

100₺ geri ödemesi de var ürünün zaten devam ediyorsa aynı paraya geliyor ama küçük gelme ihtimali de yok değil.

Valla hocam 3 yıldır Rival 110 kullanıyordum, 2 ay önce ise Rival 3 Wireless’e geçtim. Başka markaları bilmiyorum ama steelseries’den çok memnunum.

Şarjlı olması ve hem kablolu hem de kablosuz bir biçimde kullanılması açısından pugio 2 önde ama biraz da zevke bakıyor açıkçası.

İki sensör arasında da pek bir fark görülebileceğini sanmıyorum.

100₺ geri ödemesi de var ürünün zaten devam ediyorsa aynı paraya geliyor ama küçük gelme ihtimali de yok değil.
Geri ödeme devam etmiyor maalesef.

Geri