Olsun dostum.belki şaka gibi ama bunu kullanıyorum: https://www.trendyol.com/logitech/m...eu2Nkwg3LjMPmIZhaR-FnSbk9tXWZreoaAnwxEALw_wcB
ama çook yakında TUF m5 mouse alıcam
O kadar üst mouse kullanmıyorum reis, para olsa kullanırdım . Viper Mini var, PMW 3359 var, 5G sensör dedikleri mouse'larında PMW 3390 (3389) var.Pixar sensor 3391 mi?
Istedin gibi olsun baskanMicrosoft wireless malesef yeni PC yi alınca steel series rival 3 alıcam
Olsun dostum. Sen bu isi iyi biliyorsunO kadar üst mouse kullanmıyorum reis, para olsa kullanırdım . Viper Mini var, PMW 3359 var, 5G sensör dedikleri mouse'larında PMW 3390 (3389) var.
@crazyreign Komik mi ?Logitech m220
Alıntıyı görüntüle
Dostum neresi komik. Öyle sey mi olur. Nasil öyle netice geldin ki. Ayip ettin. Öyle pat diye olmaz. Ben birsey söylerim. Ona göre harreket edersin. Ozaman Eyvallah derim. Lakin sen bana bu sözü söylüyorsan. Ayip ettin@crazyreign Komik mi ?
İnsanların ekonomik durumlarına saygı göstermelisin.
Sana demedim reis @crazyreign e dedim.Dostum neresi komik. Öyle sey mi olur. Nasil öyle netice geldin ki. Ayip ettin. Öyle pat diye olmaz. Ben birsey söylerim. Ona göre harreket edersin. Ozaman Eyvallah derim. Lakin sen bana bu sözü söylüyorsan. Ayip ettin