Neler Yeni

Hangi mouse sizce nedenleriyle yazarmısınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağrı
Razerda tuşa tıkladığın zaman daha hızlı tepkime veriyor.

Alıntıyı görüntüle

CPI olarak hemen hemen aynılar.

Alıntıyı görüntüle

Logitech'in sensörü biraz daha iyi. Mouse hareket halindeyken biraz daha hızlı tepkime veriyor.

Alıntıyı görüntüle
Hangisini önerirsin peki kanka ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Razer hem Bluetooth hem wireless aynı zamanda küçük ve büyük pil imkanı sunuyor

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
855
İsim
Göksel Gündüz

Razer hem Bluetooth hem wireless aynı zamanda küçük ve büyük pil imkanı sunuyor
Ben Razer'ı alırdım şahsen. Tuşları daha hızlı tepkime veriyor çünkü. Aradaki fark çok az ama belki oyun sırasında anlık bir fark yaratabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağrı
Ben Razer'ı alırdım şahsen. Tuşları daha hızlı tepkime veriyor çünkü. Aradaki fark çok az ama belki oyun sırasında anlık bir fark yaratabilir.
Kanka peki bu soldaki küçük tuşları programdan iptal edebilirmiyim ?

Lunchx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Hasan Ciftci
Logitech g305 800 TL https://ty.gl/o4tlkvg89p

Razer deathadder v2 x hyperspeed 800 TL

Hangisi sizce nedenleriyle yazarmısınız ? Daha iyisi varsa bu fiyata atabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
G305 kullaniyorum tutus seklim Palm grip ve guzel geliyor elime biraz kucuk geliyor fakat cok guzel bri mouse tepkimesi vesaire.

Fakat Razer daha iyi.

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
logitech g502 SE/Hero sebebi ise, büyük, parmak desteği var, çok fazla tuş (hepsini kullanıyorum), hiç sorun yaşamadım mükemmel mouse bende SE modeli var kablosuza geçmeyi düşünüyorum indirimde yakalasam
alınmaz tuğla

Bence mouse için ergonomi önemli. Deneyip almanı tavsiye ederim. Bende Razer Deathadder v2 var çok memnunum.

Konudan alakasız bu Deathadder v2 x hyperspeed ile deathadder v2 ölçüleri ve şekli aynı mıdır? Eğer öyleyse kablosuz olan v2 x hyperspeed'e geçiş yapmak isterim.
şekli aynı ama kalitesi aynı değil deathadder v2 daha güzel bir mouse. deathadder v2 x deathadder v2'nin kalitesi düşürülmüş halinin kablosuz versiyonu. aynı kaliteyi istiyorsan deathadder v2 pro alman lazım
ben deathadder v2'nin stok kablosunu beğenmiyorum o yüzden deathadder v2 x'e geçerdim hem kablosuz büyük rahatlık

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağrı
alınmaz tuğla

şekli aynı ama kalitesi aynı değil deathadder v2 daha güzel bir mouse. deathadder v2 x deathadder v2'nin kalitesi düşürülmüş halinin kablosuz versiyonu. aynı kaliteyi istiyorsan deathadder v2 pro alman lazım
ben deathadder v2'nin stok kablosunu beğenmiyorum o yüzden deathadder v2 x'e geçerdim hem kablosuz büyük rahatlık
Eyvallah kanka

Aykut D.

80+ Gold
Logitech g305 800 TL https://ty.gl/o4tlkvg89p

Razer deathadder v2 x hyperspeed 800 TL

Hangisi sizce nedenleriyle yazarmısınız ? Daha iyisi varsa bu fiyata atabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
Fiyatı nedir bilmiyorum ana el konforu acısından asus gladius core 2 önerebilirim. (Elim ortalama az bisi büyük)

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
alınmaz tuğla

121gr mouse neresi tuğla hafif diye adamlar ağırlık veriyo yanında

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru