SüleymanÇakır.
80+ Gold
Dahası
Bu fiyatlara ikisini de almamalısın.
Steel series 350 yeBu fiyatlara ikisini de almamalısın.
Hala kötüler. rival 3 lod sorunlu ve kötü sensörlü bir mouse. Razer DA essentialste öyleSteel series 350 ye
Razer da 250'ye düştü . Uygun mu yoksa hala pahalı mı?
350 civarında ne önerirsin? 2. el de olur.Hala kötüler. rival 3 lod sorunlu ve kötü sensörlü bir mouse. Razer DA essentialste öyle
350ye tam önerim olamaz da 500e var olur mu350 civarında ne önerirsin? 2. el de olur.
Olur biraz zorlayabilirim.350ye tam önerim olamaz da 500e var olur mu
Lod sorunlu IPS ve G değerleri ortalama altı giriş seviyesinin de giriş seviyesi bir mouse.Rival 3 fiyatına göre taş gibi valla . Sensöründe bir sorun tespit edemedim rekabetçi fps oyunları oynarım.
Kanka madem o kadar kötü neden bana köpek gibi hizmet ediyor. Demeye çalıştığımı anladın mı yani ? İkimiz aynı taraftayız sorguluyorum sadeceLod sorunlu IPS ve G değerleri ortalama altı giriş seviyesinin de giriş seviyesi bir mouse.
Sana hizmet etmesi iyi olduğu anlamına gelmez ki. Daha önce farklı veya daha iyi bir model kullanmadıysan farkı anlamamış olabilirsin belki.Kanka madem o kadar kötü neden bana köpek gibi hizmet ediyor. Demeye çalıştığımı anladın mı yani ? İkimiz aynı taraftayız sorguluyorum sadece
Razer deathadder v2 kullandım rival 3ün ayağı etmez diye yorumladım. Ve evet o anlama gelir Ön yargılamış olmayayım da muhtemelen 3.5luk mouse falan kullanıp boşa para verip fiyat performans bir ürüne de değerleri daha düşük olduğu için girişin girişi falan diyorsun Bu sebeple zeka seviyen benim nezdimde düşük oldupu için engelliyorum iyi forumlar tabii verdiğin yanlış bilgiler kimlerin aklını bulandırırsaSana hizmet etmesi iyi olduğu anlamına gelmez ki. Daha önce farklı veya daha iyi bir model kullanmadıysan farkı anlamamış olabilirsin belki.
Adam temiz kullandıysa direkt alabilirsin çok iyi bir mousedir. Hayırlı olsun . Çok para verip ağlayanlara aldanma.