selamlar şu 2 si arasında kaldık klavyem ve mousem beyaz sadece ilk attıgımı begendim ama uyarmıiki
Rnadom bir model mi arıyorsunz yoksa speed control olması önemli miselamlar şu 2 si arasında kaldık klavyem ve mousem beyaz sadece ilk attıgımı begendim ama uyarmıiki
hocam farketmiyor şuanki mousepadım siyah vede eskidi biraz 3 sene oldu hiç kullanmadıgım 70 30 var ama oda yetmıyorRnadom bir model mi arıyorsunz yoksa speed control olması önemli mi
hocamküçük geliyor ve siyahsteelseries qck modellerine bakabilirsiniz hocam
anladım ozaman bu 2 si arasında kaldıysanız bence rüzgarlı olanı alabilirsiniz farklılık olurhocamküçük geliyor ve siyah
hocam oyun genelıkle ne bılıyım valodur csde hıkayelıdır max 400 elimde 70 30 var yetmiyor o yüzden kullanmıyorum 90 40 var onu kullanıyorum 3 sene oldu artık bazen mouse donmuyor hemde klavye ve mouse ile uyumlu olsun istiyorumBütçeniz nedir?
Boyut önemli mi?
Ne amaçla kullanacaksınız?
yani 1.ciyi beyaza gidermikianladım ozaman bu 2 si arasında kaldıysanız bence rüzgarlı olanı alabilirsiniz farklılık olur
gider gider hocam anladım bende 90x40 kullandım 4-5 yıl boyunca 2 yıl kumaş olanı 3 yıl boyuncada steelseries qck kullandım hocam şimdi kare olan modeline geçiş yaptımhocam oyun genelıkle ne bılıyım valodur csde hıkayelıdır max 400 elimde 70 30 var yetmiyor o yüzden kullanmıyorum 90 40 var onu kullanıyorum 3 sene oldu artık bazen mouse donmuyor hemde klavye ve mouse ile uyumlu olsun istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani 1.ciyi beyaza gidermiki
hocam 120x60 mousepad varmıdır acaba veya 100x40 90x40 küçük gelir gibi masam 120x60 klavye mouse üstünde olsun istiyorum siyah setup desen farketmez fps oyunları fazla oynamıyorum şuanda aktif olarak klassegear longteng huoyun kullanıyorum ne önerirsinizBütçeniz nedir?
Boyut önemli mi?
Ne amaçla kullanacaksınız?
İkiside elimde mevcut siyah beyaz olan daha çabuk kirleniyor ama çok ufakta olsa daha kaliteli geldi ben renkli olanı kullanıyorum memnunum düşük bütçede alınabilecek en mantıklı mouse pad benceselamlar şu 2 si arasında kaldık klavyem ve mousem beyaz sadece ilk attıgımı begendim ama uyarmıiki
şunu verdim sipariş hocamgider gider hocam anladım bende 90x40 kullandım 4-5 yıl boyunca 2 yıl kumaş olanı 3 yıl boyuncada steelseries qck kullandım hocam şimdi kare olan modeline geçiş yaptım