Megatronus
80+ Silver
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
evet öyle de fiyatı da öyle işteEn iyi V2 Pro anlamında hocam.
evet öyle de fiyatı da öyle işteEn iyi V2 Pro anlamında hocam.
G213 klavyeBence model o delikli tasarımı begeniyorum elim cok terliyor (sadece g213 te)
Hocam ikisini de şimdi alabilirim ama ben en iyisi hangisiyse onu almak istiyorumBence yakın şimdi almayacaksan model o wireless al, ama şimdi alıcaksan aerox 3 wireless alabilirsin
Malzeme kalitesi nasıl hocam aynı plastikten mi üretildiler bilmiyorumModel D kullanıyorum (O’yla aynı her şeyi) gayet memnunum sorun olursa sorabilirsin
https://www.amazon.com.tr/SteelSeri...cphy=1012782&hvtargid=pla-1021107508958&psc=1dostlarım anketi cevaplayıp neden seçtiğini söylerseniz sevinirim ben forumuma güveniyorum bana en iyi mouse'u seçer (gerçekten kaliteli bir öneriniz varsa önerin)
https://www.sinerji.gen.tr/glorious...c8F2t57eapim-DEnwTk14h1LfMk0Re0IaAtZxEALw_wcB
Pardon hocam klavyem o g203 ten bahsediyordum viper mini veya diger mouse larda sorun yok bu aradaG213 klavye
Aynılar tamamen kaliteyi hissediyorsun dokununca birkaç kere yere de düşürdüm bir şey olmadı kaliteli plastikHocam ikisini de şimdi alabilirim ama ben en iyisi hangisiyse onu almak istiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Malzeme kalitesi nasıl hocam aynı plastikten mi üretildiler bilmiyorum
Hocam bazıları sorunlu diyor alınır mı sizcebence MSI GM41 wireless al yanında kablolu aparatı ile geliyor aşırı güzel bir mouse
Mesaj otomatik birleştirildi:
bende GM41 kullanıyorum
hocam bana kalsa direk glorius alırım fakat 20 milyon omron switch kafama takıldı iyi değilmiş gibi geliyorDelikli olmasını öneririm ellerinizi ferah tutar, Glorious ve SteelSeries seçenek olarak duruyor ve bana göre Glorious daha iyi
şöyle diyeyim ben 2 aydır falan kullanıyorum hiçbir sorununu görmedim arkadaşım tavsiye etmişti amerikalı onun tavsiyesi üzerine aldım o da aşağı yukarı 2 yıldır falan kullanıyor sıkıntısı yok yani hatta 1 tanede kardeşine aldıHocam bazıları sorunlu diyor alınır mı sizce