ozgrby
80+
- Reaksiyon skoru
- 22
bilgisayar aksesuarlarını çok önemli bulmuyorum daha doğrusu kalite seviyesinde çok dikkat etmiyorum şuanlık ayarladığım bütçem 1200 ancak bununda üstüne çıkabilirim ama işi ucuzdan kapatsam daha iyi olur diye düşünüyorum
birkaç tane beğendim ancak hangisini alsam karar veremedim bi yardım ederseniz sevinirim
www.mediamarkt.com.tr
www.rampage.com.tr
www.vatanbilgisayar.com
birkaç tane beğendim ancak hangisini alsam karar veremedim bi yardım ederseniz sevinirim
RAMPAGE KB-R310 Broker Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Oyuncu Klavye ve Mouse Set Siyah Fiyat & Özellik | MediaMarkt
RAMPAGE KB-R310 Broker Usb Gökkuşağı Zemin Aydınlatmalı Oyuncu Klavye ve Mouse Set Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için

Smx-G68 Spear V2 12800 Dpi 7D Makrolu Oyuncu Mouse-Siyah
RGB Aydınlatma Tak Çalıştır 12800 DPI Usb Bağlantı 7 Adet MacroTuş Instant 704F Optik Sensör 20 g/s Hızlanma 125Hz Bildirim Oranı 50 Milyon Tıklama Ömrü 1.5 Metre Örgülü Kablo 135gr Ağırlık

RAZER DEATHADDER ESSENTIAL BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer DeathAdder Essential Beyaz en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
RAZER DEATHADDER ESSENTIAL BEYAZ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Razer DeathAdder Essential Beyaz en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da