basilisk v2 kullanıyorum, hem uyguna aldım hem de çok memnunum.Hangi mouseyi kullanıyorsunuz ? Memnunmusunuz ? Kullandığınız Mouseyi önerir misiniz?? Fotoğraflarla beraber bekliyorum cevaplarınızı.
Ben Zowie fk1 Kullanıyorum ve gerçekten gerek yapısı olsun gerek ağırlığı olsun ilk kullandığımda tam olarak bana özel üretilmiş diye düşünmüştüm
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
enine genişlik olarak g403 den baya bir küçük boy olarak çok az uzun yükseklik olarak da yakın ama daha alçakfotoğraflarında epey bi kalın gözüküyor g403'e benzettim deneme fırsatım olmadı ama merakta ettim
Normal bir ofis mouse'i sistem topladığımda logitech g pro almayı düşünüyorum.Hangi mouseyi kullanıyorsunuz ? Memnunmusunuz ? Kullandığınız Mouseyi önerir misiniz?? Fotoğraflarla beraber bekliyorum cevaplarınızı.
Ben Zowie fk1 Kullanıyorum ve gerçekten gerek yapısı olsun gerek ağırlığı olsun ilk kullandığımda tam olarak bana özel üretilmiş diye düşünmüştüm
bununla ne hunger games oynardım beA4 Tech OP620D. Eskiler bilir
Katar Pro kullanıyorum memnunum.Hangi mouseyi kullanıyorsunuz ? Memnunmusunuz ? Kullandığınız Mouseyi önerir misiniz?? Fotoğraflarla beraber bekliyorum cevaplarınızı.
Foto atamayacak ama Gamepower Bane'den Ursa'ya geçtim Örgü kablo olmadığın hemen bozulmuştu. Küçük-orta eller için ideal. Işık olarak dhss belirgin 10000 dpi kadar destekliyor ele oturması çok iyi.Hangi mouseyi kullanıyorsunuz ? Memnunmusunuz ? Kullandığınız Mouseyi önerir misiniz?? Fotoğraflarla beraber bekliyorum cevaplarınızı.
hocam niye bilmiyorum ama gamepowerin mouslerini hiç beğenemedim ben yaFoto atamayacak ama Gamepower Bane'den Ursa'ya geçtim Örgü kablo olmadığın hemen bozulmuştu. Küçük-orta eller için ideal. Işık olarak dhss belirgin 10000 dpi kadar destekliyor ele oturması çok iyi.