- Konu Sahibi Konu Sahibi
Rival 650 Wireless, öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Steelserieste sensei ten ve o yapıda olan mouseleri çok beğeniyorm hocam ben o yapıda mouse önerme şansınız var mıRival 3
Rival 650 Wireless, öneririm.
Alıntıyı görüntüle
Steelserieste sensei ten ve o yapıda olan mouseleri çok beğeniyorm hocam ben o yapıda mouse önerme şansınız var mıRival 3
Sensei tene bütçem yetmedi diye rival 3 almıştım. Önericek olsam yine bunu öneririmSteelserieste sensei ten ve o yapıda olan mouseleri çok beğeniyorm hocam ben o yapıda mouse önerme şansınız var mı
Hocam odanın aurasını çok sevdim hiç yabancılık çekmedim niyeyseRival 3 wireless ve benim turbox pc Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Evet hocam odam biraz garip adhasdaıdhasjdHocam odanın aurasını çok sevdim hiç yabancılık çekmedim niyeyse
Klaveye hariç tüm ekipnanlarım Gamepower sadece Örgü olmadığı için Bane hemen bozuldu ve elimden düştüğü olmuştu sinirdenhocam niye bilmiyorum ama gamepowerin mouslerini hiç beğenemedim ben ya
gerçekten hocam bu yapıdaki mouseler benimde çok hoşuma gidiyorAlıntıyı görüntüle
Kullandığım en mükemmel mouse buydu fakat bozulunca Razer Deathadder Elite'e kaldık
kırmızısı vardı bende ilk çıktığı gün almıştım 1 sene önce intihar etti bir anda çalışmamaya başladıAlıntıyı görüntüle
Kullandığım en mükemmel mouse buydu fakat bozulunca Razer Deathadder Elite'e kaldık
r88 x-space kuulanıyorum ama aldığıma pişmanım rival 3 / m3 / deathadder v2 ve gladius 2 almayı düşünüyorumHangi mouseyi kullanıyorsunuz ? Memnunmusunuz ? Kullandığınız Mouseyi önerir misiniz?? Fotoğraflarla beraber bekliyorum cevaplarınızı.
Ben Zowie fk1 Kullanıyorum ve gerçekten gerek yapısı olsun gerek ağırlığı olsun ilk kullandığımda tam olarak bana özel üretilmiş diye düşünmüştüm
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle