1000tl fiyatını hakediyor mu senceHangi mouseyi kullanıyorsunuz ? Memnunmusunuz ? Kullandığınız Mouseyi önerir misiniz?? Fotoğraflarla beraber bekliyorum cevaplarınızı.
Ben Zowie fk1 Kullanıyorum ve gerçekten gerek yapısı olsun gerek ağırlığı olsun ilk kullandığımda tam olarak bana özel üretilmiş diye düşünmüştüm
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
hytechHangi mouseyi kullanıyorsunuz ? Memnunmusunuz ? Kullandığınız Mouseyi önerir misiniz?? Fotoğraflarla beraber bekliyorum cevaplarınızı.
Ben Zowie fk1 Kullanıyorum ve gerçekten gerek yapısı olsun gerek ağırlığı olsun ilk kullandığımda tam olarak bana özel üretilmiş diye düşünmüştüm
1000tl bandında daha kaliteli mouseler olduğunu duydum ben şahsen bu mouseyi bit pazarında buldum görünüşü basit durduğu için 60 TL'ye kutusuz bir şekilde aldım ve şansıma sorunsuz çıktı skatezleri açılmamış içi açılmamıştı1000tl fiyatını hakediyor mu sence
oha 60tlye nasıl buldunuz imkansız gibi bir şey1000tl bandında daha kaliteli mouseler olduğunu duydum ben şahsen bu mouseyi bit pazarında buldum görünüşü basit durduğu için 60 TL'ye kutusuz bir şekilde aldım ve şansıma sorunsuz çıktı skatezleri açılmamış içi açılmamıştı
Kadıköyde bit pazarında rastlamıştım arkadaşlarla bizde bozuk veya clickleri sensörü bir şeyinde sorun vardır diye düşünmüştükoha 60tlye nasıl buldunuz imkansız gibi bir şey
hayır yani aklı başında bir insan onu 60tlye satamazKadıköyde bit pazarında rastlamıştım arkadaşlarla bizde bozuk veya clickleri sensörü bir şeyinde sorun vardır diye düşünmüştük
Adamda bilmiyordu ki DDR 3 DDR 4 4gb 8gb ramler de gördüm fakat onu görünce çaktırmadan almak istedim adamdan adamda pek bilmediği için sanırım ucuza bıraktı 100tl ye veriyordu 60 a ver alayım abi kutusu da yok çalışmıyodur bu falan dedim 70 dedi 60 deedim tamam dedi öle güzel bi anısı var bunun bendehayır yani aklı başında bir insan onu 60tlye satamaz
vay be çok şanslısın valla neyse güle güle kullanAdamda bilmiyordu ki DDR 3 DDR 4 4gb 8gb ramler de gördüm fakat onu görünce çaktırmadan almak istedim adamdan adamda pek bilmediği için sanırım ucuza bıraktı 100tl ye veriyordu 60 a ver alayım abi kutusu da yok çalışmıyodur bu falan dedim 70 dedi 60 deedim tamam dedi öle güzel bi anısı var bunun bende
Teşekkürlervay be çok şanslısın valla neyse güle güle kullan
deathhader v2 baya memnunumHangi mouseyi kullanıyorsunuz ? Memnunmusunuz ? Kullandığınız Mouseyi önerir misiniz?? Fotoğraflarla beraber bekliyorum cevaplarınızı.