Neler Yeni

Hangi mouse'u tercih ederdiniz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Uğur UĞRAŞ
Hocam Kutu İçeriği için sakın hiçbir modele aldanmayın.
Onları ekstra para verip alabiliyorsunuz zaten.

Hangi modelin tipini sevdiyseniz ve tutuş tipi olarak size uygunsa onu seçin...

Lamzu Atlantis kutusu daha dolu dolu ama ben tipini hiç sevmedim.
Sırf kutusunda ekstra skatez ve grip tape çıkıyor diye tipini sevmediğim mouse'a o kadar para vermem.
Gider Sora yada Pulsar x2 mini alırım ekstra skatez ve grip tape alırım daha iyi :D
Çok doğru dediniz hocam bir kaç inceleme videosu izleyip ikisi arasında bir karar vereceğim artık 😂

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
f1 yeni çıktığı için çok merak ediyorum. Ama sora yı alıp kullanana kadar merak edicem galiba, o kadar hafif bir mouse la rainbow cs akmak isterdim. Bir de şu an red edition u var 200 tl farkla. Ben olsam sora alır geçerdim

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Uğur UĞRAŞ
f1 yeni çıktığı için çok merak ediyorum. Ama sora yı alıp kullanana kadar merak edicem galiba, o kadar hafif bir mouse la rainbow cs akmak isterdim. Bir de şu an red edition u var 200 TL farkla. Ben olsam sora alır geçerdim
Teşekkür ederim sora çok öneriliyor galiba dönüyorum soraya 😂

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign
f1 yeni çıktığı için çok merak ediyorum. Ama sora yı alıp kullanana kadar merak edicem galiba, o kadar hafif bir mouse la rainbow cs akmak isterdim. Bir de şu an red edition u var 200 TL farkla. Ben olsam sora alır geçerdim
Kırmızı versiyonunu çok sevmiştim ama 200₺ fazla olduğunu hiç görmemiştim işte bu üzdü biraz daha mesai yapacağız artık :D

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
Kırmızı versiyonunu çok sevmiştim ama 200₺ fazla olduğunu hiç görmemiştim işte bu üzdü biraz daha mesai yapacağız artık :D
sora sora bağdat bulunurmuş be hocam, sıkma canını :ROFLMAO:

enisberberr

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,056
İsim
Enis Berber
İlgilendiği Kategoriler
Oyun, Ekipmanlar, PC Bileşenleri, Grafik Tasarım
Instagram
https://www.instagram.com/enisberberr/
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198361448789/
Twitter
enisberberr
Facebook
berberenisdesign

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Pro max gereksiz geliyor gözüme ya bilmiyorum belki ben yanlış düşünüyorum 😁

Teşekkür ederim hocam sağolun 😇

Evet evet aynı şeyi bende düşünüyorum 😂 aklımda sora vardı tipi felan çok hoş bir kaç tane olumsuz değişik yorumlar gördüm düşündürdü biraz atlantis mini için stok skatezler felan daha iyi diyorlar bilemedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tutuş şekillerini bile daha yeni öğrendim hocam ben 😂 biraz dikkat edince claw tutuyormuşum ama çok değişik mouse ler kullandım sıkıntı yaşamadım belki de özen göstermediğim içindir. Galiba lamzu alacağım ya 😂
Hepsinin birbirine kıyasla artı ve eksileri var kutu içeriği, ağırlık vs gibi fakat özellik olarak hepsi çok iyi. Kutu içeriği tercih meselesi değildir fakat ne alacağını bilmek ve artılarını öğrenmek iyidir, bilgi bilgidir. Tercih meselesi olunca genelde ele uygunluk ve en beğenilene göre seçilir. Ele uygunluğuda es geçtiysen en beğendiğini al gitsin :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Uğur UĞRAŞ
Hepsinin birbirine kıyasla artı ve eksileri var kutu içeriği, ağırlık vs gibi fakat özellik olarak hepsi çok iyi. Kutu içeriği tercih meselesi değildir fakat ne alacağını bilmek ve artılarını öğrenmek iyidir, bilgi bilgidir. Tercih meselesi olunca genelde ele uygunluk ve en beğenilene göre seçilir. Ele uygunluğuda es geçtiysen en beğendiğini al gitsin :)
Sora da karar kıldım gibi hocam ama takılmalar oluyor diye çok yorum okudum Bi tedirgin oldum ya 😂

Azoth

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
156
İsim
Azoth
Sora da karar kıldım gibi hocam ama takılmalar oluyor diye çok yorum okudum Bi tedirgin oldum ya 😂
Sorunlar genelde ilk partilerde olur hocam sonra ki partilerde düzeltilir. Kaldı ki garantili ürün eğer üretim hatası varsa her türlü garanti kapsamında değişim/iade olur.

Top Bottom