Hangi Mouseyi almalıyım

Reaksiyon skoru
2
Bütçe
4000
1 yıldır logitech g305 kullanıyorum ve artık ağır gelmeye başladı ve küçük geliyor şu an 2 seçenek arasında kaldım ya RAWM Leviathan V4 alacağım ya da Scyrox V6 hangisini tercih etmeliyim valorant oynuyorum

1 yıldır logitech g305 kullanıyorum ve artık ağır gelmeye başladı ve küçük geliyor şu an 2 seçenek arasında kaldım ya RAWM Leviathan V4 alacağım ya da Scyrox V6 hangisini tercih etmeliyim valorant oynuyorum
ikisini de alma atk x1 v2 ultimate al. bende g305 ve ajazz 159pro kullandım şuan x1 ultimate kullanıyorum hem küçük değil hem ağır değil hem de çok iyi

Aynı mouseyi Lamzu yapsa 6k'ya koyardı. Başka model aramadan Leviathan v4 al geç. Ürün hem sağlam, hem içeriği dolu. Shape'i hiç fena değil, claw ve palm tutuş için gayet uygun. Eğer elin 18cm üzeriyse sorun yaşamazsın. Ayrıca firma çok şeffaf. Şimdilik ürünün bir eksisi yok 👍

bütce 4k ise a5 ultra, L7 ultra, scyrox veya fantech

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,466
Üyeler
188,601
Son üye
torinzuer
Geri