pc n iyi ise cp 2077 nin hikayesi güzel diye biliyorum.1. cyburpunk 2077
2. horizon
3. mafia
Not : Rd2 demeyin daha gün bitirdim
oyundan oynamak istiyorsan 1i direk ele ama amacın bug oynamak ise oynayabilirsin1. cyburpunk 2077
2. horizon
3. mafia
Ne kadarki hocam bunlar?başka bir oyun önerebilirsin aynı fiyatlara . Horizon zero dawn
Horizon dediğin oyun Horizon Zero Down ise onu öneririm, oyunların isimlerini düzgün yazarsan güzel olur horizon, mafia yazıp bırakmışsın1. cyburpunk 2077
2. horizon
3. mafia
70 tl genel olarakNe kadarki hocam bunlar?
pardon hocam horizon zero down hikayesi sürükleyicimiHorizon dediğin oyun Horizon Zero Down ise onu öneririm, oyunların isimlerini düzgün yazarsan güzel olur horizon, mafia yazıp bırakmışsın
Tabii ki sürükleyici hocam piysadaki en iyi hikayeli oyunlardan biridir kendisi70 TL genel olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:
pardon hocam horizon zero down hikayesi sürükleyicimi
2 var zaten 1 den bahsediyorum ama internetde 10 saatde biten oyuna o kadar para vermek mantıklı değil gibi yorumlar gördümZero Dawn güzel ama açık dünyası boş
mafia 3 den bahsediyorsan en kötü mafia oyunu
mafia definitvelerden bahsediyorsan 1 ve 2 ikisi de güzel
cp 2077 hala çok buglu
yani sana bağlı eski mafialar gibi simulasyon modunda felan oynarsan değişebiliyor oyunun açık dünyası da güzel olunca gezerken falan 12-17 saat arası sürer2 var zaten 1 den bahsediyorum ama internetde 10 saatde biten oyuna o kadar para vermek mantıklı değil gibi yorumlar gördüm