Neler Yeni

Yardım Hangi Oyuncu Koltuğunu Almalıyım

Semix59

80+ Silver
biraz göz gezdirdimde

bunlarda attığınız koltuklar gibi tavsiyem iyice araştır yorumları oku karar ver oyuncu koltugu deyip renkli baskıyı basıp 1500tl ye koltuk satıyorlar diğer ofis ürünlerine de göz atabilirsiniz bu ürünler 8 saat mesai yapanlar için üretiliyor aklınızda olsun iş görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Banada turksit markası kaliteli gelmedi biraz
Mesaj otomatik birleştirildi:

XFly tercih ederdim
Hocam pişman olur muyum. Rahatlık konusunda?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849

MidasTR

80+

Semix59

80+ Silver
Teşekkür ederim. En çok satilanlarda Xflay olduğu için sormak istedim. Özellik olarak sizin attığınız çok hoşuma gitti. Gerçekten çok kararsızım şuan. Dış görünüşü tamamen bıraktım bana özellik ve rahatlık olarak en iyi öneriniz nedir acaba? Yada şunu al geç diyebilecek bi koltuk varmı

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Teşekkür ederim. En çok satilanlarda Xflay olduğu için sormak istedim. Özellik olarak sizin attığınız çok hoşuma gitti. Gerçekten çok kararsızım şuan. Dış görünüşü tamamen bıraktım bana özellik ve rahatlık olarak en iyi öneriniz nedir acaba? Yada şunu al geç diyebilecek bi koltuk varmı
Bence attığımı alın araştırmıştım çok güzel koltuk

Semix59

80+ Silver
@ByEfe04 Hocam tulpardan memnunmusunuz acaba?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Göktuğ Farımaz
İnstada Xmax ve xrancer markaları var ikisi de çok kaliteli bende xmax var hem tüm özellikler var hem kaliteli hemde ucuz

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Kötü bir oyuncu koltuğu alacağına iyi bir ofis koltuğu almanı öneririm. Bu koltuklar pek güven vermedi bana.
Aynen ben ofis koltuğu kullanıyorum, metal gövde ve aşırı rahat ve 3 farklı ayarlama kolu var. Ofis koltuğu satan yerde kampanya var iken almıştım 900 TL'den 550 TL'ye indirilmişti. Yani sezon sonu kampanyası denk getirip iyi bir ofis koltuğu almak en karlısı oluyor ve çok da kaliteli oluyor.
Gaming veya oyuncu koltuğu ismi kullanılınca kötü koltuklar bile 3-4 katı fahiş fiyata satılıyor gördüğüm kadarıyla, kullanılan suni derisi dandik ve çabuk yıpranan oluyor, kötü sünger kullanılıyor. Özetle, kesinlikle haklısınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,482
Üyeler
164,507
Son üye
UmutZenk
Top Bottom