osmangulertekin
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
- Bütçe
- 1600
Gamepower Kugon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
Kugon 7.1 Rainbow Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Havit Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio - Fiyatı, Yorumları
Gamenote H2039BG Gaming Kablosuz 7.1 Oyuncu Kulaklığı 2.4GHz+BT+3.5mm Audio yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Rampage Rogue Beyaz Usb 7.1 Surround Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
Rogue Beyaz Usb 7.1 Surround Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) - Fiyatı, Yorumları
Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
REDRAGON H878 Skuld Pro 3 Modlu Aydınlatmalı Wireless Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
H878 Skuld Pro 3 Modlu Aydınlatmalı Wireless Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyol
Merhaba arkadaşlar bu bütçede alabileceğim begendiğim kulaklıkların linkini bıraktım sizce hangisi daha güzel veya bir öneriniz var mı ?
(cs2 ve lol oynuyorum çoğunlukla mikrofon olarak sıkıntı yaşıyordum)