hocam bütçe 8000 tl ye kadar varda bir kulaklığa 8k verilirmi emin değilimRazer Barracuda X'den daha iyi bir tercih yok o bütçede
Razer Barracuda X Mercury White Kablosuz Oyuncu Kulaklığı
Hepsini oynamak için tek bir kulaklık—Razer Barracuda X, PC’niz, konsolunuz ve mobil cihazlarınızda sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz çok yönlü, hafif kablosuz bir oyun kulaklığıdır.www.laptop.com.tr
iş görür mü bu kulaklık
hocam 4.5k verceksek 1 k daha koyalım arctis nova 5 wireless alıyım500-600 daha koy https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,748618473.html bunu al razera bulaşma sakın nakit alacaksan nays vs uygulamalara göz gözdir iade de verir
steelseries daha kaliteli değilmi500-600 daha koy https://www.akakce.com/kulaklik/en-...k-ustu-oyuncu-kulakligi-fiyati,748618473.html bunu al razera bulaşma sakın nakit alacaksan nays vs uygulamalara göz gözdir iade de verir
Hiç önerene denk gelmedim bir şey diyemem 5.5 vereceksen o zaman 1k daha koy hs80 max al der insan bu böyle uzar giderhocam 4.5k verceksek 1 k daha koyalım arctis nova 5 wireless alıyım
Adam senle dalga geçmiş hala daha boşboğazlık yapıyorsunHiç önerene denk gelmedim bir şey diyemem 5.5 vereceksen o zaman 1k daha koy hs80 max al der insan bu böyle uzar gider
İş görmelik bir ürün değil premium bir ürün. Nerede araştırıran araştır bu bütçede daha iyisi yok.iş görür mü bu kulaklık
Dostum her kulaklık önerisi isteyene razer barracuda x plasatiğini öneren adamsın sen sana cevap bile vermicemAdam senle dalga geçmiş hala daha boşboğazlık yapıyorsun
yok nie dalga geçiyim biraz kararsızım sadece kulaklık konusundaAdam senle dalga geçmiş hala daha boşboğazlık yapıyorsun
evet hocam sorun orda düşünüyorum şimdi ne kadar ayırsam kulaklığa die herkes ayrı bişey diyoHiç önerene denk gelmedim bir şey diyemem 5.5 vereceksen o zaman 1k daha koy hs80 max al der insan bu böyle uzar gider
Ona aldanma kendisinde barracuda x var tersini söyleyince zoruna gidiyor her yerde görüyorum öneriyor o kulaklığı eğer bütçen var diyorsan hs80 max bak derim yoksa cloud 3 wirelessyok nie dalga geçiyim biraz kararsızım sadece kulaklık konusunda
Ne boş adamsın la ne önerecem Gamepower mı? Adama bak eşşeği bulmuş semerini beğendiremiyoruz engelDostum her kulaklık önerisi isteyene razer barracuda x plasatiğini öneren adamsın sen sana cevap bile vermicem
arctis nova pro nasıl hocam 8kya yurtdışından alabilirimOna aldanma kendisinde barracuda x var tersini söyleyince zoruna gidiyor her yerde görüyorum öneriyor o kulaklığı eğer bütçen var diyorsan hs80 max bak derim yoksa cloud 3 wireless
Tamamen kullanım amacına bağlı bu durum eğer çoğunluk fps oynuyorum dersen cloud 3 wireless genel film müzik vs'de kullanıyırm dersen hs80 max 8k bütçe çıkar demişsin 6k bulursunyok nie dalga geçiyim biraz kararsızım sadece kulaklık konusunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
evet hocam sorun orda düşünüyorum şimdi ne kadar ayırsam kulaklığa die herkes ayrı bişey diyo
8k'ya geliyorsa direk al hocam güzel fiyat üründe oldukça iyi diğer arkadaşa sorma razer daha iyi der şimdiarctis nova pro nasıl hocam 8kya yurtdışından alabilirim