https://www.akakce.com/kulaklik/en-...krofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,5015077.htmlyakın zamanda kulaklık değiştirmeyi düşünüyorum 4000 tl bütçem var hangi kulaklığı almalıyım
ben en çok şeyden korkuyorum alırım pişman olurum falan diye pişman eder mi? arctis nova proTamamen kullanım amacına bağlı bu durum eğer çoğunluk fps oynuyorum dersen cloud 3 wireless genel film müzik vs'de kullanıyırm dersen hs80 max 8k bütçe çıkar demişsin 6k bulursun
Mesaj otomatik birleştirildi:
8k'ya geliyorsa direk al hocam güzel fiyat üründe oldukça iyi diğer arkadaşa sorma razer daha iyi der şimdi
8k'ya alıp pişman olmazsın o kesin hadi oldun diyelim aynı fiyata rahat satarsın değer mi dersen kişiye göre değişir bana göre değmez ben bir kulaklığa 5k'dan fazla vermem tamamen sana kalmış inceleyip karar vermen gerekirben en çok şeyden korkuyorum alırım pişman olurum falan diye pişman eder mi? arctis nova pro
bende orda kalıyorum hocam 1 haftadır düşünüyorum 8k eder mi? diye8k'ya alıp pişman olmazsın o kesin hadi oldun diyelim aynı fiyata rahat satarsın değer mi dersen kişiye göre değişir bana göre değmez ben bir kulaklığa 5k'dan fazla vermem tamamen sana kalmış inceleyip karar vermen gerekir
yani şu an aşırı danidk bir kulaklık kullanıyorum bimden aldım 500 TL'ye bilmiyorum ilk defa alcam böyle bir kulaklık8k'ya alıp pişman olmazsın o kesin hadi oldun diyelim aynı fiyata rahat satarsın değer mi dersen kişiye göre değişir bana göre değmez ben bir kulaklığa 5k'dan fazla vermem tamamen sana kalmış inceleyip karar vermen gerekir
cloud 3 değermi hocam kullandınızmı hiçcloud 3 3500e düşüyor bazen. iki kattan fazla fiyat farkı çıkacak
hayır daha kaliteli drğil, nerden vardınız bu kanıyahocam 4.5k verceksek 1 k daha koyalım arctis nova 5 wireless alıyım
steelseries daha kaliteli değilmi
yani inceleme kanalları öyle diyor hocamaynen hocam yokHyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
hayır daha kaliteli drğil, nerden vardınız bu kanıya
Sponsor aldıkları için olabilir mi?yani inceleme kanalları öyle diyor hocam
hocam öylede baya ilgimi çekti açıkçası özellikle nova pro modeliSponsor aldıkları için olabilir mi?
hyperx işimi görürmü hocam hikayeli oyun oynuyorum geneldeSponsor aldıkları için olabilir mi?
Fazlasıyla görür.hocam öylede baya ilgimi çekti açıkçası özellikle nova pro modeli
hyperx işimi görürmü hocam hikayeli oyun oynuyorum genelde
peki hocam ben hyperx alıyorum o zaman çok teşekkür ederim tavsiyeniz için, yoksa 8kya gereksiz bişey alacaktımFazlasıyla görür.
Hayırlı olsun.peki hocam ben hyperx alıyorum o zaman çok teşekkür ederim tavsiyeniz için, yoksa 8kya gereksiz bişey alacaktım