5 tanesini alabilirim sadece bunlar hangileri olmalı?Hepsi güzel oyun hiçbiri seni üzmez hangisine paran yetiyorsa ve hangisi daha çok ilgini çekiyosa onu al
Bence Valhalla akar ve Spider-Man 2 yerine Miles Moreles'i çıkarabilirsinSpider-Man 2yi çıkardım. Şimdi Assassin's Creed: Valhalla mı? Shadows mu?
Hikaye bağlantısı var Remasteredla o yüzden ilk onu oynamak içinBence Valhalla akar ve Spider-Man 2 yerine Miles Moreles'i çıkarabilirsin
ac valhalla ve miles morales alma bence. shadows daha yeni oyun diye ve miles morales de gercekten cok kisa suruyor(21 saatte oyunun basarimlarini fulledim oyle dusun) daha sonra bakarsin bunlara5 tanesini alabilirim sadece bunlar hangileri olmalı?
Tamam o zaman. Valhalla yerine Shadows, Morales yerine witcher 3 ekledim.ac valhalla ve miles morales alma bence. shadows daha yeni oyun diye ve miles morales de gercekten cok kisa suruyor(21 saatte oyunun basarimlarini fulledim oyle dusun) daha sonra bakarsin bunlara
Kanka Cloud Gaming ile oynayacağım bu yüzden mecbur200 TL'ye 10 oyun al paylaşımlı hepsi hikayeli zaten otur oyna keyfine bak bence
valhalla tabikideSpider-Man 2yi çıkardım. Şimdi Assassin's Creed: Valhalla mı? Shadows mu?