Neler Yeni

Hangi oyunu oynayacağımı bilemiyorum

alkolikpanda

80+ Bronze
benim bu hayattaki felsefem valorant zula wolfteam ve türevlerinden uzak durmaktır onun haricinde hikaye temalı oyunlar spor kategorisinde bulunan oyunlar yarış , kavga dövüş , askeri maskeri falan filan şöyle böyle simülasyon zart zurt cart curt hoşuma giden her oyunu oynarım ama bu senin sorunun cevabı değil peki niye iki saat yazdın hemşerim diyeceğinizi varsayıyorum ondan dolayı adam olan sek erkek ilk rockstar dan başlar RDR 2 akar ama bi oyunu bitirmeden başka oyunu bilgisayarına yükleme ve başlama , maymun iştahlılıktan kurtulmak istediğini söylemişsin o yüzden diyorum cürüm

hocam bence rdr2 hemen başlamayın aman. çok uzun bir oyun. zaten başlayamıormuşsunuz birde bu kadar uzun oyun sıkar. iyice alışınca rdr başlayın derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
İcardi
Öyle aman aman çok oyun yok. Çünkü öyle çok oyun manyağı bir tip değilim.
Aşağıdakiler var:
  • Cyberpunk 2077
  • Red Dead Redemption 2
  • Metro
  • Bioshock
  • We Happy Few
  • Batman Collection
  • Tomb Raider serisi
  • Bioshock serisi
  • AC Origin
  • AC Odyssey
  • Dying Light
  • SOMA
  • Hades
  • Hollow Knight
  • Ori
  • The Witcher
  • Undertale
  • CONTROL
  • Metro serisi
  • Alien: Isolation
En son rdr2 oyna :D onu oynadıktan sonra hiçbir oyun iyi gelmiyor

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,257
İsim
Oğuz Oğuz
Bilgisayar toplarken şu oyunu oynayacağım bu oyunu oynayacağım diye hayal kuruyordum. Şu an kütüphanemde oynamadığım bir sürü oyun var. Hangisinden başlayacağıma karar veremiyorum. Bu kararsızlık ve maymun iştahlılıktan nasıl kurtulurum?
TruckerMP'de trafiğe girmek. Aşırı sarıyor.

hocam bence rdr2 hemen başlamayın aman. çok uzun bir oyun. zaten başlayamıormuşsunuz birde bu kadar uzun oyun sıkar. iyice alışınca rdr başlayın derim.
siz en iyisi witcher ile başlayın arkasından ac, metro gidin. oyunların hepsi kaliteli zaten birkaç oyun sonra hoşunuza gider hep devam edersiniz.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,813
İsim
MehmedVII
Bilgisayar toplarken şu oyunu oynayacağım bu oyunu oynayacağım diye hayal kuruyordum. Şu an kütüphanemde oynamadığım bir sürü oyun var. Hangisinden başlayacağıma karar veremiyorum. Bu kararsızlık ve maymun iştahlılıktan nasıl kurtulurum?
Alt F4 oyna oyunlardan tiksin

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
Öyle aman aman çok oyun yok. Çünkü öyle çok oyun manyağı bir tip değilim.
Aşağıdakiler var:
  • Cyberpunk 2077
  • Red Dead Redemption 2
  • Metro
  • Bioshock
  • We Happy Few
  • Batman Collection
  • Tomb Raider serisi
  • Bioshock serisi
  • AC Origin
  • AC Odyssey
  • Dying Light
  • SOMA
  • Hades
  • Hollow Knight
  • Ori
  • The Witcher
  • Undertale
  • CONTROL
  • Metro serisi
  • Alien: Isolation
Elinizdeki oyunlar en iyi oyunlar bana göre witcher serisine başlayabilirsiniz ama alisik degilsiniz mesela 1. Oyunu bitirdikten sonra baska bir oyun turune gecin yani arada 1 oyun olsunki sıkmasın. Ben dediğim gibi yapıyorum batman arkham asylum oynadiktan sonra witcher 1 oynadim simdi arkham city oynuyorum ve o da bitince outlast oynayacagim sonrasinda yine witcher 2 döneceğim. Bu arada witcher 1 oynarken hızlı koşma modlari oluyor onları kurmanızi tavsiye ederim yoksa oyun yürüme simulator oluyor

MKeremM

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
181
İsim
Kerem Mungan
metro serisi akar bence

Ahmetycsy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar ve oyunlar hakkında her şey , Bilgisayar, teknoloji
Hocam ben bu tarz durumlarda önce kısa süren oyunları aradan çıkartıyorum sonra uzun soluklu oyunlara giriş yapıyorum. Aynı anda 2'den fazla Triple A oyunu sürdürmeyin bir yerden sonra yorucu gelebilir. Formül: aynı anda 2 çerezlik kısa oyun + 1 büyük oyun ya da 2 büyük oyun şekilnde.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,665
Üyeler
164,542
Son üye
oek07
Top Bottom