Önerim IPS monitör olmasıArkadaşlar ben sık sık oyun oynayan ve arada film izleyen birisiyim. Hangi panel monitörü seçmem daha isabetli olur? Önerdiğiniz monitörleri de değerlendirmek isterim. Teşekkürler.
Va panel senin için daha uygun olur. Bütçe belirtirsen daha iyi yardımcı olurum. Şimdilik C24G1 bak derim.Arkadaşlar ben sık sık oyun oynayan ve arada film izleyen birisiyim. Hangi panel monitörü seçmem daha isabetli olur? Önerdiğiniz monitörleri de değerlendirmek isterim. Teşekkürler.
VA panel olabilir ama bütçeye göre değişir 1800 TL butcen varsa donanım arşivinin son monitör incelemesi var ona bakabilirsin şimdi ismi aklımda değilArkadaşlar ben sık sık oyun oynayan ve arada film izleyen birisiyim. Hangi panel monitörü seçmem daha isabetli olur? Önerdiğiniz monitörleri de değerlendirmek isterim. Teşekkürler.
Hem oyun ve dizi/film için VA panel monitör bak.Arkadaşlar ben sık sık oyun oynayan ve arada film izleyen birisiyim. Hangi panel monitörü seçmem daha isabetli olur? Önerdiğiniz monitörleri de değerlendirmek isterim. Teşekkürler.
O zaman VA panel almanız daha iyi olur birçok e-sporcu da öyle kullanıyor, tabii dizi/film izleyip render gibi işlerle de uğraşıyorsanız IPS almanız daha iyi.CS:GO tarzı fps oyun oynayan birisi değilim. Pubg Fortnite Apex oynuyorum.