Neler Yeni

Hangi para birimini biriktirmek mantıklı?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yıl sonuna doğru America faiz artırımını azaltacak eğer enflasyon istedikleri seviyeye doğru gelirse faiz indirimi bile olacak. Yani Dolar endeksi düşüşe geçecek. Doları şu an almak Bitcoini 60.000'de almaya benzetiyorum. YTD.
Satıp sterlin ya da Euro da alabilirim. Her şey için geç değil. Bakayım biraz dediğine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Banka uygulaması üzerinden döviz hesabı ya da diğer şekilde döviz alabilirsin. Uzun vadede altın en güvenli liman gibi gözüküyor, Amerikan doları da yukarıya ivme yaptığında asla geri gelmedi bu zamana kadar, o yüzden nerden alırsan al orta-uzun vadede paranın değer kaybını önleyip belli oranda da kar yapma durumu çok olası. Eğer kısa vadede harcamayacağın ya da kenara birikim yapacağın gelirin varsa TL' de tutmak dünyanın en saçma işi...
Katılıyorum, elimde ki alım gücünü kaybetmemek için yatırıyorum.

Satriani

80+ Bronze
Satıp sterlin ya da Euro da alabilirim. Her şey için geç değil. Bakayım biraz dediğine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Katılıyorum, elimde ki alım gücünü kaybetmemek için yatırıyorum.
Ayrıca ABD faiz indirimi yoluna gitse bile TR'nin iç ve dış politikaları ve olası farklı senaryolardan dolayı ben dolarda şaşırtıcı derecede düşüş beklemiyorum. Olacak düşüşler senin ya da bizim gibi belirli seviyedeki yatırımcılar için de çok vurucu olmayacaktır. tabii ki tüm seçimler yine kişileri bağlar. Sterlin üzerinden de gidebilirsin, sonuçta bu piyasada her zaman dalgalanma olacak. Fakat TL'nin bu koşullar dahilinde, sihirli değneği olan kimsenin de bunu düzeltmesini beklemeyeceğimiz gibi, değer kazanma süreci kısa vadede pek olası görünmüyor.

hashusged

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Hasan Hüseyin Gedik
İlgilendiği Kategoriler
Tekno
TL dışında hepsi sanırım

Top Bottom