SIR_INDO_SCARF
80+ Silver
Alınır. Satıcısı güvenilir.
Hayatında hiç Anakartın bozuldu mu?Anakartı düşürse ne olacak. Min 800tl fiyata bulunuyor h510 anakartlar. Ayrıca bunun özelliği diğer anakartlarda daha iyi ve uzun ömürlü.
Hayır. Çünkü hep kaliteli kullandım.Hayatında hiç Anakartın bozuldu mu?
Hayatında Hiç Anakartı bozulan birini gördün mü?Hayır. Çünkü hep kaliteli kullandım.
Niye öyle söylüyorsun. Kaç senelik Asus P5G41T-MLX anakart kullandım. Yeni olarak 1 senedir Asus a320m f kullanıyorum. Aynı zamanda Asus h510m k anakartını da kullanıyorum. Ve bir PC daha toplandığında astock b560m pro4 anakartı alacağım.Hayatında Hiç Anakartı bozulan birini gördün mü?
- hayır çünkü hep kaliteli kullandılar
İşlemci İ5 11400fhttps://www.trendyol.com/crucial/ba...4_za1u3cm&adjust_campaign=epey_urun_listeleme
Hocam şuna bakarmısın şimdi alıcamda kimse almamış yorum vs yok sence aliymmi sen olsan alırmıydım
Eğer alabilirsen da aracılığıyla rtx 3050 baya ucuza sagılacaktı. Onu yakalamaya çalış bence. Yada parayı denkleştirme kadar televizyondan uğraşırsın birazİşlemci İ5 11400f
Anakart Asrock b560m pro4
SSD WD blue sn570 500gb 3500mb okuma
2300mb yazma
Ram ballistix 3600 MHz 8x2 dual channel
Ekran kartı
Asus Dual GeForce RTX 3050 OC 8GB GDDR6
Kasa GameBooster GB-G3309B 550W Bilgisayar Kasası güç kaynağı içinde 550w ama ne marka olduğunu bulamadım
Bunu yavaş yavaş toplucam ben hesapladım 16.500 tuttu elim ayağım titriyor sana zahmet sende hesaplarmısın bide şu parçayla değil diyeceğin parça varmı
Televizyonda uğraşırsın derken anlamadımEğer alabilirsen da aracılığıyla rtx 3050 baya ucuza sagılacaktı. Onu yakalamaya çalış bence. Yada parayı denkleştirme kadar televizyondan uğraşırsın biraz
Monitör yerine televizyondan kullanırsın yani dedim.Televizyonda uğraşırsın derken anlamadım
Zaten rtx 3050 seçmişken daha düşük bir ekran kartını önermekte ne bileyim yani.
Allah sana akıl fikir versin kardeşim.Monitör yerine televizyondan kullanırsın yani dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Zaten rtx 3050 seçmişken daha düşük bir ekran kartını önermekte ne bileyim yani.
Amin inşallah hepimize versin.Allah sana akıl fikir versin kardeşim.
Hocam monitör sıkıntı değil kasayı toplayıp eve koyucam 1 2 ay sonra alıcamMonitör yerine televizyondan kullanırsın yani dedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam topladınmı hepsini benimki heyecandan yanlış olabilir senin de teyit etmeni rica ediyorum üs taraftaki bu arada konuyu ilk açtığım yazı değilAmin inşallah hepimize versin.