Neler Yeni

Hangi playstation 5 alınır ve 12 taksit yapılıyor mu?

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Normalde ekran kartı düşünüyordum fakat ps ye çıkan özel oyunları oynayabilmek için şu an ki sistemim de bana yettiğinden dolayı ps5 almayı düşünüyorum.
eurasia garantisi şart mıdır? ps5 de kronik sorunlar var mı? bir de 12 taksit ile nereden alabilirim ps5 de 12 taksit var mı
direkt link atarsanız sevinirim

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Normalde ekran kartı düşünüyordum fakat ps ye çıkan özel oyunları oynayabilmek için şu an ki sistemim de bana yettiğinden dolayı ps5 almayı düşünüyorum.
eurasia garantisi şart mıdır? ps5 de kronik sorunlar var mı? bir de 12 taksit ile nereden alabilirim ps5 de 12 taksit var mı
Kronik sorunu olarak içimdeki metal sıvı (termal macun gibi) mıydı neydi o akıyor diye duymuştum.

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
kullanan arkadaşlarım memnun ama ps4deki gibi ses yapmaya başlıyor bakımlı kullanmazsan bide 130 fps altı xbox gibi üstüne zorlayamıyor bana kalırsa işlemci ile ekran kartı değiştir 500w power supplyn var (6600xt) ile 5500 yapabilirsin

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben Mart ayında 1216b dijital sürümünü aldım. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Avrasya garantili alman her zaman için daha iyi çünkü sıkıntı çıktığında muhatabın Sony oluyor. Verilen para söz konusu olduğunda ithalatçı alıp riski girmeye değecek bir durum yok. 12 taksit vade farkı olur çok yüksek ihtimal.

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz
arkadaşın dediği gibi termal bakımıda zor

K1NGO82

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Rıfat Toklu
Yanlış duymuşum o zman
yok knk doğru duymuşsun ama eksik ps 5 in dik tasarımından dolayı aşırı ısınma durumunda içindeki sıvı metal eriyip sisteme zarar veriyor. aslında bakıldığı zaman tüm sorun ps 5 in dik tasarımıyla alakalı ama alıp yatay şekilde kullanırsa hiç bir sıkıntı yaşamaz

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış duymuşum o zman
yok knk doğru duymuşsun ama eksik ps 5 in dik tasarımından dolayı aşırı ısınma durumunda içindeki sıvı metal eriyip sisteme zarar veriyor. aslında bakıldığı zaman tüm sorun ps 5 in dik tasarımıyla alakalı ama alıp yatay şekilde kullanırsa hiç bir sıkıntı yaşamaz
O zaman eurasia garantili şart, 2k için riske girmeyelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

arkadaşın dediği gibi termal bakımıda zor
Termal bakımı ne kadar sürede bir ve nasıl yapılıyor hocam?

kullanan arkadaşlarım memnun ama ps4deki gibi ses yapmaya başlıyor bakımlı kullanmazsan bide 130 fps altı xbox gibi üstüne zorlayamıyor bana kalırsa işlemci ile ekran kartı değiştir 500w power supplyn var (6600xt) ile 5500 yapabilirsin
hocam işlemcim yeterli diye düşünüyorum, ekran kartını 6700 yapmayı düşündüm, evet darobğaz olur ama en f/p o çarptı gözüme Hem hikaye oyunlarında bir tık daha iyi olacağını düşündüm ama şu anlık ekran kartım bana yetiyor belki seneye değiştiririm diye düşünüyorum.
ps5 i alıp kullanıp ileride lazım olursa yakın fiyatlara satabileceğimi söyledi bir arkadaş, bana da mantıklı geldi açıkcası

wearetheash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
enes yılmaz

hocam işlemcim yeterli diye düşünüyorum, ekran kartını 6700 yapmayı düşündüm, evet darobğaz olur ama en f/p o çarptı gözüme Hem hikaye oyunlarında bir tık daha iyi olacağını düşündüm ama şu anlık ekran kartım bana yetiyor belki seneye değiştiririm diye düşünüyorum.
ps5 i alıp kullanıp ileride lazım olursa yakın fiyatlara satabileceğimi söyledi bir arkadaş, bana da mantıklı geldi açıkcası
kral temiz kullan 1 yılda 1 de yapabilirsin ama sonyye yolla çünkü zor bu sefer ki makinayı açmak temizlemek fln

chapter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Enes Kaan

garantili ne kadar? biraz pahalı galiba

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess