Neler Yeni

Hangi protein tozunu almalıyım ?

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Şu an güncel 90 kiloyum ve boyum 1.77, kilo verip ince ve fit bir futbolcu vücudu istiyorum, yani hayvan gibi olmak istemiyorum, günlük protein ihtiyacım hesaplarıma göre 180 grama yakın, yulaf, yeşil mercimek ve tavuk yiyorum ama protein tozuna ihtiyacım var gibi geldiği için biraz araştırma yaptım. Gözüme 2 tanesi çarptı başlangıç olacağı için çok pahalı veyahut gramaj olarak fazla almak istemediğim için bunları seçtim;

Hangisi daha mantıklı ve iyi, bilen veya kullanan varsa aydınlatırsa çok sevinirim, tabii başka tavsiyelere de açığım, çok uçuk olmadıkları sürece

Cakrash

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Musa Topçu
Bigjoy kullandım önermem hem %70 protein oranına sahip hem tadı rezalet 4 kere kusma derecesine getirdi 2.5kg almıştım protein tozlu dondurma yapıp anca bitirebildim

Dahası  
Reaksiyon skoru
957
İsim
Talha Açıkgöz
Hocam nesiniz siz nasıl 190 gram günlük protein ihtiyacı

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam nesiniz siz nasıl 190 gram günlük protein ihtiyacı
  • Vücut ağırlığının her kilosu başına 1.6 - 2.2g protein almak yeterli.
  • Yani 90 kg için günlük 144 - 198g protein alman ideal.
  • Normal beslenmeyle yeterince protein alıyorsan, fazla whey protein böbreklere yük yapabilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bigjoy kullandım önermem hem %70 protein oranına sahip hem tadı rezalet 4 kere kusma derecesine getirdi 2.5kg almıştım protein tozlu dondurma yapıp anca bitirebildim
hocam valla hardline'da 2 grama yakın kreatin olduğu için tercihimi, çilekli bigjoydan kullandım bakalım hayırlısı.

RONİ COLEMAN PUNP CRİS BUMBAST ABİ OLAMAZSIN
204_0.jpg

AL GEÇ

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
RONİ COLEMAN PUNP CRİS BUMBAST ABİ OLAMAZSIN
Alıntıyı görüntüle
AL GEÇ
saydığın isimleri zorla tanıyorum valla hocam bizim ilgi alaka daha çok futbol konusunda istediğim vücutda zaten öyle hayvani bir şey değil düz ince sıkı bir şey. Ama öneri için sağolasın site güzel bir siteye benziyor diğer sefer alırsam tavsiyeni değerlendireceğim.

saydığın isimleri zorla tanıyorum valla hocam bizim ilgi alaka daha çok futbol konusunda istediğim vücutda zaten öyle hayvani bir şey değil düz ince sıkı bir şey. Ama öneri için sağolasın site güzel bir siteye benziyor diğer sefer alırsam tavsiyeni değerlendireceğim.
İPTAL ET YERLİ MARKALARDAN UZAK DUR
AMİNO ASİT TESTİ YAPILMIYOR WBC 70 DERLER 35 BİLE DEĞİL
AMİNO SPHİNG YAPILIR WBC HER ZAMAN 100 ÇIKAR

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
saydığın isimleri zorla tanıyorum valla hocam bizim ilgi alaka daha çok futbol konusunda istediğim vücutda zaten öyle hayvani bir şey değil düz ince sıkı bir şey
Hocam lafınızı dinledim iptal ettim, benim bu sporu yapma sebepim fazla kiloları yakıp, ince ve fit bir futbolcu vücudu elde etmek, benim için son tercihiniz bu protein tozu mu olur ? yoksa başka ''şunu deneyebilirsin'' dediğiniz var mı ?

Hocam lafınızı dinledim iptal ettim, benim bu sporu yapma sebepim fazla kiloları yakıp, ince ve fit bir futbolcu vücudu elde etmek, benim için son tercihiniz bu protein tozu mu olur ? yoksa başka ''şunu deneyebilirsin'' dediğiniz var mı ?
Alabilirsin güvenle
Yıllardır denetim olmadığı için yerli markalardan uzak durman yeterli

EKSTRA GELİŞİM GERİLİĞİ YAŞAYABİLİRSİN
intolerans testi yaptırmalı tavsiye ederim(3k)
Neye alerjin var fln fln ne dokunuyor
Beslenmeni ona göre düzene sokman lazım

Ekstra vücut sekillenmesi 6.ayinda başlar
Sakın Steroid türevi bişey kullanma özenme
O gördüğün adamlar dışardan çok güzel
İçerisi cehennem kalp büyümesi tansiyon şeker karaciğer büyümesi böbrek kaçağı kısırlık fln fln

Noysal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Vefa İzzet Kalaycıoğlu
Alabilirsin güvenle
Yıllardır denetim olmadığı için yerli markalardan uzak durman yeterli

EKSTRA GELİŞİM GERİLİĞİ YAŞAYABİLİRSİN
intolerans testi yaptırmalı tavsiye ederim(3k)
Neye alerjin var fln fln ne dokunuyor
Beslenmeni ona göre düzene sokman lazım

Ekstra vücut sekillenmesi 6.ayinda başlar
Sakın Steroid türevi bişey kullanma özenme
O gördüğün adamlar dışardan çok güzel
İçerisi cehennem kalp büyümesi tansiyon şeker karaciğer büyümesi böbrek kaçağı kısırlık fln fln
yok kesinlikle o tarz şeylere bulaşmam zaten benim amacım farklı onların ki farklı, 10 yıla yakındır zaten amatörde top oynuyorum bu aralar üniversite var diye futbolu boşladım kilo aldık hem kiloyu yakalım hem fit ve ince bir vücuta sahip olalım diye kullanıcağım inş, önerilerin için ayrıca teşekkür ederim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,126
Üyeler
168,240
Son üye
witness1
Top Bottom