Hangi Psu Almalıyım

Reaksiyon skoru
103

(fsp modelinde güç kablosu yokmuş bu arada kabloyu nereden almalıyım nereye güvenilir.)

Thermaltake 12V kanalından 396W verebiliyor yani %88,FSP ise 456W yani %91.FSP daha alınası ve bir tık daha ileriye dönük.Benim tercihim de o olmuştu 2 senedir kullanıyorum memnunum.Güç kablosunu mahalle bilgisayarcısından bile temin edebilirsiniz 5-10 TL'ye.

t
Thermaltake 12V kanalından 396W verebiliyor yani %88,FSP ise 456W yani %91.FSP daha alınası ve bir tık daha ileriye dönük.Benim tercihim de o olmuştu 2 senedir kullanıyorum memnunum.Güç kablosunu mahalle bilgisayarcısından bile temin edebilirsiniz 5-10 TL'ye.
teşekkür ederim sağolun içinde kablo yokmuş çünkü kolay gelsin

t
Rica ederim, hayırlı olsun.
eşekkürler ekran kartı kaldı sistemimde ona bir öneriniz varmı 1600 tl benim düşüncem saphire rx580 4gb veya 5500xt saphire modelleri sizce hangisini almalıyım

t

eşekkürler ekran kartı kaldı sistemimde ona bir öneriniz varmı 1600 TL benim düşüncem saphire rx580 4gb veya 5500xt saphire modelleri sizce hangisini almalıyım
Ben kesinlikle GTX 1650 Super öneririm.Yeni konu açarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz forum olarak.

(fsp modelinde güç kablosu yokmuş bu arada kabloyu nereden almalıyım nereye güvenilir.)
Güç kablosunun olması lazım
Yoksa bile İnternetten ya da herhangi bir bilgisayarcıdan alın

teşekkürler galax modeli galiba sizin dediğiniz galax iyi bir markamı
1600 bütçeyle bir kaç 1650s var galiba ama ben F/P olarak galax öneririm köklü ve başarılı bir markadır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,310
Üyeler
190,891
Son üye
Crspy25
Geri