HANGİ PSU TERCİH EDİLMELİ

barisski

80+
Reaksiyon skoru
48

2 tane ihtimal var 1400tl daha ucuz verip 750w alıp işlemciyi geliştirebilirim fakat ekran kartım 9070xt oc versiyonu. noraml 9070xt ye 750w önermeyenler varken oc sürümü için almam riskli olur mu bunun yerine direktman enermax mı alayım

Gold bronze bunlara çok aldanma tatanuim olmadığı sürece

Enermax güzel psu bütçen el veriyorsa tabii ki onu al geleceğe yatırım

Ama bütçeni aşağı çekmek istediğini felan yazmışsın

850w fiyata alacağın en mantıklı olan fsp Vita

Birde zalman var incelemesini yapmadığım için onermedim

Gold bronze bunlara çok aldanma tatanuim olmadığı sürece

Enermax güzel psu bütçen el veriyorsa tabii ki onu al geleceğe yatırım

Ama bütçeni aşağı çekmek istediğini felan yazmışsın

850w fiyata alacağın en mantıklı olan fsp Vita

Birde zalman var incelemesini yapmadığım için onermedim
hocam attığınıza daha detaylı baktım modüler değilmiş yani sadece 2 tane pcı e girişi var ekran kartı için. ekran kartım oc sürümü 3 tane giriş lazım modüler olması sart yani. enermaxa bütcem el veriyo ama değer mi ekstra para vermeye bilmiyorum

hocam attığınıza daha detaylı baktım modüler değilmiş yani sadece 2 tane pcı e girişi var ekran kartı için. ekran kartım oc sürümü 3 tane giriş lazım modüler olması sart yani. enermaxa bütcem el veriyo ama değer mi ekstra para vermeye bilmiyorum
Ya oda aşırı saçma mal mıdır nedir ureticiler bir sürü firma 2x yaptı girişi hala 3x piyasaya sürmek bile saçma

Onu düşünmedim

Bütçen el veriyorsa zaten enermax kesinlikle

Ya oda aşırı saçma mal mıdır nedir ureticiler bir sürü firma 2x yaptı girişi hala 3x piyasaya sürmek bile saçma

Onu düşünmedim

Bütçen el veriyorsa zaten enermax kesinlikle
bütce ucu ucuna el veriyo ama şey düşündüm psu 1200w cok fazla ondan kısarım işlemciye yatırırım üsste arkadasta atmıs bi tane 850w oda yeterli muhtemelen

bütce ucu ucuna el veriyo ama şey düşündüm psu 1200w cok fazla ondan kısarım işlemciye yatırırım üsste arkadasta atmıs bi tane 850w oda yeterli muhtemelen
850w zaten yeterli sorun yok ama iyi bir 850w icin çok yakın fiyat ödüyorsun neden 1200 almayasin sorun orda zaten

Geri