- Konu Sahibi Konu Sahibi
tier listi atar mısınhocam neden bu?psu tier listte de göremedim.
tier listi atar mısınhocam neden bu?psu tier listte de göremedim.
tier listi atar mısın
sağolun![]()
SPL's PSU Tier List
docs.google.com
Vita serisi b+hocam neden bu?psu tier listte de göremedim.
cratos psu AVita serisi b+
Değilcratos psu A
Deepcoolun pf650 modelini kullanıyorum ikisinden birini alacaksan kesinlikle DeepCool bendeki 650 Watt olmasına rağmen fanın çalıştığına dair bile sesi zar zor duyuyorum ışık tutunca anca fanın çalıştığını görüyorum ve ayrıca Asus rog strix gtx 1080 ti 250 watt çeken ekran kartını mükemmel besliyor sorun vs ses çıkartmadan![]()
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
![]()
DeepCool 750W PN750M 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCI-E 5.1 GEN5 Güç Kaynağı
DeepCool 750W PN750M 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCI-E 5.1 GEN5 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
2 tane ihtimal var 1400tl daha ucuz verip 750w alıp işlemciyi geliştirebilirim fakat ekran kartım 9070xt oc versiyonu. noraml 9070xt ye 750w önermeyenler varken oc sürümü için almam riskli olur mu bunun yerine direktman enermax mı alayım
cratos psu A
Enermax alırsan geleceğe yatırım yapmış olursun ilerde ekran kartı veya işlemci değiştireceğin zaman kafanda acaba güç kaynağım yeterli olurmu sorusu kalmaz, bu arada enermaxın 1350w modeli örgü kabloyla geliyor arada az bi fark var bunuda bi düşün istersen![]()
Enermax Revolution D.F. X 1200W 80+ Gold Full Modüler 120mm Fanlı ARGB Güç Kaynağı (ERT1200EWT) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
REVOLUTION D.F. X serisi, NVIDIA GeForce RTX 40 Serisi dahil yeni nesil grafik kartlarınıza istikrarlı ve güvenilir güç sağlayan yerel bir PCIe 5.0 600W 12VHPWR kablosuyla Intel ATX 3.0…www.gaming.gen.tr
![]()
DeepCool 750W PN750M 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCI-E 5.1 GEN5 Güç Kaynağı
DeepCool 750W PN750M 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCI-E 5.1 GEN5 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
2 tane ihtimal var 1400tl daha ucuz verip 750w alıp işlemciyi geliştirebilirim fakat ekran kartım 9070xt oc versiyonu. noraml 9070xt ye 750w önermeyenler varken oc sürümü için almam riskli olur mu bunun yerine direktman enermax mı alayım
hocam markadan yana süphem yok 750w yetmez diye korkuyorumDeepcoolun pf650 modelini kullanıyorum ikisinden birini alacaksan kesinlikle DeepCool bendeki 650 Watt olmasına rağmen fanın çalıştığına dair bile sesi zar zor duyuyorum ışık tutunca anca fanın çalıştığını görüyorum ve ayrıca Asus rog strix gtx 1080 ti 250 watt çeken ekran kartını mükemmel besliyor sorun vs ses çıkartmadan
1200 e zor cıktım 1350 daha pahalı cok zorlar o sanırım enermaxı alıcam ama.Enermax alırsan geleceğe yatırım yapmış olursun ilerde ekran kartı veya işlemci değiştireceğin zaman kafanda acaba güç kaynağım yeterli olurmu sorusu kalmaz, bu arada enermaxın 1350w modeli örgü kabloyla geliyor arada az bi fark var bunuda bi düşün istersen
hocam bu psu ya güvenebilirim dimi 850w yeterli olur herhalde oc sürümü içinhttps://www.akakce.com/power-supply...tos-rj-0r30b00007-850-w-fiyati,449401519.html bunu da alabilirsin deepcool yerine.
modüler olması sart diğer türlü ekran kartına güç gitmezhttps://www.teknobiyotik.com/high-p...UbSYDRJ6VKd6wCbzwlnS18zTlaNwS3JKCnc104vdw5cfo Psu tier listte B+ seviyesinde modüler olması önemli değilse senin için bu fiyata rakipsiz sayılabilir.