Hangi psu yu almalıyım

Acar

80+
Reaksiyon skoru
13
Arkadaşlar şu anda ryzen 5 3600 ve 16 gb ram almayı düşünüyorum oyun oynamayacağım için şimdilik ekran kartı almayacağım ama ilerde grafik işlerinede gireceğim için ekran kartı alabilirim. Gğvenli bir psu önerebilir misiniz? 600W tan fazla olmasın

Arkadaşlar şu anda ryzen 5 3600 ve 16 gb ram almayı düşünüyorum oyun oynamayacağım için şimdilik ekran kartı almayacağım ama ilerde grafik işlerinede gireceğim için ekran kartı alabilirim. Gğvenli bir PSU önerebilir misiniz? 600W tan fazla olmasın

Daha uygun fiyatlı bir PSU daha önerebilir misiniz?

Arkadaşlar şu anda ryzen 5 3600 ve 16 gb ram almayı düşünüyorum oyun oynamayacağım için şimdilik ekran kartı almayacağım ama ilerde grafik işlerinede gireceğim için ekran kartı alabilirim. Gğvenli bir PSU önerebilir misiniz? 600W tan fazla olmasın
Ekran kartı almadan nasıl görüntü alacaksınız?

Güvenilir birpsu mu elinde kalmasın sonra:D
sharkoon psu kaliteli marka fakat sizin elinizde şuan ekran kartı varmı ekran kartı kullanmayacağım dedinizya o işlemciyi ekran kartsız kullanamazsınız

Ekran kartı almayacağım derken. İdare edecek bir ekran kartınız var mı? Yoksa APU sistemden mi bahsediyorsunuz. 3600'de dahili grafik birimi yok umarım bilginiz vardır.
Elimde hd 6510 gibi 35 W lik bir ekran kartı var onu kullanmayı düşünğyorum

Geri