Arkadaşlar şu anda ryzen 5 3600 ve 16 gb ram almayı düşünüyorum oyun oynamayacağım için şimdilik ekran kartı almayacağım ama ilerde grafik işlerinede gireceğim için ekran kartı alabilirim. Gğvenli bir psu önerebilir misiniz? 600W tan fazla olmasın
Arkadaşlar şu anda ryzen 5 3600 ve 16 gb ram almayı düşünüyorum oyun oynamayacağım için şimdilik ekran kartı almayacağım ama ilerde grafik işlerinede gireceğim için ekran kartı alabilirim. Gğvenli bir PSU önerebilir misiniz? 600W tan fazla olmasın
Daha uygun fiyatlı bir psu daha önerebilir misiniz?![]()
Cooler Master MPE-6501-ACABW-EU 650W 80+ Fanlı Power Supply - incehesap.com
Cooler Master MPE-6501-ACABW-EU 650W 80+ Fanlı Power Supply fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıklawww.incehesap.com
Daha uygun fiyatlı bir PSU daha önerebilir misiniz?
Daha uygun fiyatlı bir PSU daha önerebilir misiniz?
Güvenilir birpsu mu elinde kalmasın sonraSharkoon SHP650 V2 650W 80+ ATX PSU Güç Kaynağı: Amazon.com.tr
Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ ATX PSU Güç Kaynağı: Amazon.com.trwww.google.com
Ekran kartı almadan nasıl görüntü alacaksınız?Arkadaşlar şu anda ryzen 5 3600 ve 16 gb ram almayı düşünüyorum oyun oynamayacağım için şimdilik ekran kartı almayacağım ama ilerde grafik işlerinede gireceğim için ekran kartı alabilirim. Gğvenli bir PSU önerebilir misiniz? 600W tan fazla olmasın
sharkoon psu kaliteli marka fakat sizin elinizde şuan ekran kartı varmı ekran kartı kullanmayacağım dedinizya o işlemciyi ekran kartsız kullanamazsınızGüvenilir birpsu mu elinde kalmasın sonra![]()
Elimde hd 6510 gibi 35 W lik bir ekran kartı var onu kullanmayı düşünğyorumEkran kartı almayacağım derken. İdare edecek bir ekran kartınız var mı? Yoksa APU sistemden mi bahsediyorsunuz. 3600'de dahili grafik birimi yok umarım bilginiz vardır.
Hah, şöyle.Elimde hd 6510 gibi 35 W lik bir ekran kartı var onu kullanmayı düşünğyorum