Bay Kunduz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
- Reaksiyon skoru
- 1,301
Rtx2060s r5 3600 ve b450m s2h olan bir sisteme highpower 600w 80+ bronze mu yoksa bronze yerine gold mu almalıyım fiyatının cok artmasını istemiyorum
100 civarı olması lazım çok degil biliyorum ama sistem zaten pahali oldugu icin ne kaar az o kadar iyi ve 16gb ram de var onu unutmusumKaç TL fiyat farkı var?
100TL'ye değmez.100 civarı olması lazım çok degil biliyorum ama sistem zaten pahali oldugu icin ne kaar az o kadar iyi ve 16gb ram de var onu unutmusum
Bazı kişiler 12v vermez dedi ve ses sıkıntısı var dedi sizin fikriniz nedir100TL'ye değmez.
Bronze sertifikalı olanı alabilirsin.
12v vermez diye bir şey yok.Bazı kişiler 12v vermez dedi ve ses sıkıntısı var dedi sizin fikriniz nedir
Ben demiştim sanırım bu arkadaşa.12v vermez diye bir şey yok.
12v kanalı güçsüz demişlerdir.
Link atar mısınız?
@crazyreign de bir baksın.
Kapasitör farkıda var ama. Gd performansın daha uzun süre dayanabileceği kanaatindeyim. Bence değer 100 TL ekstra ödeyerek daha fazla korumaya sahip oluyorsunuz ve verimlilik daha fazla üstüne üstlük bileşen kaliteside daha iyi.100TL'ye değmez.
Bronze sertifikalı olanı alabilirsin.
Crazy reign dedi zaten bunu gold al diye12v vermez diye bir şey yok.
12v kanalı güçsüz demişlerdir.
Link atar mısınız?
@crazyreign de bir baksın.
Gold al o zaman @crazyreign dediyse başka birine sormana gerek yok.Crazy reign dedi zaten bunu gold al diye
Siz sanirim bayagi bilgilisiniz kusura bakmayin sizi bilmiyordum o yuzden tekrardan sorayim dedimBen demiştim sanırım bu arkadaşa.
ECO olan 12 V'dan az güç veriyor evet.
Daha iyisi yok kanka sana öyle söyleyeyim.Siz sanirim bayagi bilgilisiniz kusura bakmayin sizi bilmiyordum o yuzden tekrardan sorayim dedim
Tesekkur ederim sana da unutmam artikDaha iyisi yok kanka sana öyle söyleyeyim.![]()