Çözüldü✓ Hangi ram markası daha iyi?

Reaksiyon skoru
15
Merhaba, trendyolun indirimi ile ram almak istiyorum. İki tane seçenek var. Sizce hangisi daha iyi? Ya da başka bir ram tavsiyeniz varsa sevinirim.

kafana eseni al

Merhaba, trendyolun indirimi ile ram almak istiyorum. İki tane seçenek var. Sizce hangisi daha iyi? Ya da başka bir ram tavsiyeniz varsa sevinirim.

hangisi uygunsa onu al

Gskill alırım.

400 TL kuponum var trendyol'da onu da kullanmak istiyordum açıkçası. İkisi arasındaki performans farkı da çok fazla değil herhalde.
Ramin frekansı daha çok olunca her türlü performans farkı oluyor. Yinede siz bilirsiniz başka alacağınız bişey yoksa kuponu kullanıp almakta mantıklı olabilir. Ben ne yapardım eğer trendyoldan başka alacağım bişey varsa kuponu ona kullanır 3600 mhz lik ramide incehesaptan alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ramin frekansı daha çok olunca her türlü performans farkı oluyor. Yinede siz bilirsiniz başka alacağınız bişey yoksa kuponu kullanıp almakta mantıklı olabilir. Ben ne yapardım eğer trendyoldan başka alacağım bişey varsa kuponu ona kullanır 3600 mhz lik ramide incehesaptan alırdım.
Sonuçta ram her zaman değiştirilen bişey değil 1 kere alınıyor. Anca platform değişirken değişirsin ddr5 e geçerken yani

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sonuçta ram her zaman değiştirilen bişey değil 1 kere alınıyor. Anca platform değişirken değişirsin ddr5 e geçerken yani
Cevabınız için teşekkür ederim.

Kardeşim, satıcıların günahına girmek istemem. Ama piyasada inanılmaz fazla sahte ram var. Bazı satıcılar farkında olmadan satıyor, bazıları bile isteye satıyor.
Bu tarz şeyleri sadece resmi satış kanallarından almanı öneririm.
Garanti olarak, Kingston çok iyi hizmet veriyor. 2 yıl garanti bitse bile, global desteğe ulaşınca genelde soruna göre yardımcı olabiliyorlar.
Ram önerisine gelirsek,
Cl16 3200mhz veya, cl18 3600mhz ram işini görür.
Önerim;
Kingston fury beast veya XPG Spectrix D35G RGB.

Ek olarak: Bu ram işleri biraz şansına bağlı, çünkü çıkan çipler farklı olabiliyor. Bazı çipler çok iyi gecikme değerlerini verebilirken, bazı çipler varsayılan xmp frekanslarını bile veremeyip mavi ekran verebiliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,851
Üyeler
175,115
Son üye
legens07
Geri