Hahacıoğulları
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,106
Normalde corsair vengeance lpx ram alacaktım ama sorunliu varmış. Adata, panther falan hangi marka ram alınmalı ?
600₺ esneyebilir
600₺ esneyebilir
600₺ esneyebilirbütçe?
600₺ esneyebilir
Teşekkür ederim benim böyle bir bilgim yoktu forumda konulara bakarken görmüştümVengeance LPX'te sorun yok dostum ama sorun yaşayan var, XMP açtığın zaman sistem açılmayabiliyor, bu her marka RAM'de olabilir ama bizim en çok gördüğümüz Vengeance LPX'te oluyor bu.
Yani ortada "Vengeance LPX sorunlu yhaa" diye dolaşmayın.
Hiç sevmem Lpx tasarımında hayır yok dahaVengeance LPX'te sorun yok dostum ama sorun yaşayan var, XMP açtığın zaman sistem açılmayabiliyor, bu her marka RAM'de olabilir ama bizim en çok gördüğümüz Vengeance LPX'te oluyor bu.
Vengeance LPX'te sorun yok dostum ama sorun yaşayan var, XMP açtığın zaman sistem açılmayabiliyor, bu her marka RAM'de olabilir ama bizim en çok gördüğümüz Vengeance LPX'te oluyor bu.
Bu ramı alıyorum galibaHiç sevmem Lpx tasarımında hayır yok daha![]()
bence tasarımı güzel gskilldende iyiHiç sevmem Lpx tasarımında hayır yok daha![]()
Görünüşü çok hoş cidden.Bu ramı alıyorum galiba
![]()
Adata XPG Spectrix D60G AX4U300038G16A-DT60 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Sırf rgb için extra para vermiş olacaksınızBu ramı alıyorum galiba
![]()
Adata XPG Spectrix D60G AX4U300038G16A-DT60 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz Gaming (Oyuncu) Ram - incehesap.com
oda iyidir bütçeni 100 aşıyor ama gayet ŞIKBu ramı alıyorum galiba
![]()