Yardım Hangi ram'i almalıyım ?

ic3peak

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
454
Şu ram QVL listesinde bulunuyor fakat Hynix M-die gelebilme ihtimali var : https://inventus.com.tr/mi_products...qo8A6gawDGEpkUuHxd_u0gtdRmAY7sx2YsaXblzm0diJj

Şu ram ise QVL listesinde bulunmuyor fakat kesin olarak Hynix A-die. Fakat bu ram'in satıcısı sıkıntılı sanırım. Bazılarına kutusu açık ürün göndermiş : https://www.n11.com/urun/lexar-ares...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel

Fiyat olarak lexar 29.5 TL ve peşin fiyatına 9 taksitle alabiliyorum

Kingston ise 12 ay taksitle 34 bin TL'ye geliyor.

Şu ram QVL listesinde bulunuyor fakat Hynix M-die gelebilme ihtimali var : https://inventus.com.tr/mi_products...qo8A6gawDGEpkUuHxd_u0gtdRmAY7sx2YsaXblzm0diJj

Şu ram ise QVL listesinde bulunmuyor fakat kesin olarak Hynix A-die. Fakat bu ram'in satıcısı sıkıntılı sanırım. Bazılarına kutusu açık ürün göndermiş : https://www.n11.com/urun/lexar-ares...t=1daoycx8_1drl9spo&adj_campaign=Akakce_Genel

Fiyat olarak lexar 29.5 TL ve peşin fiyatına 9 taksitle alabiliyorum

Kingston ise 12 ay taksitle 34 bin TL'ye geliyor.
Lexar.

Son düzenleme:
Bütçe dahilinde tepe modele gidilmeyecekse elle timing ayarı yapıcam gibi takıntılarınız yoksa.

Sepete 2 adet ekleyin geçin modeli.Satıcısıda Hepsi Burada fiyat makul şuan indirimli bir miktar.

Kingston Beast 16GB 6000MT/S Ddr5 CL30 Dımm KF560C30BBE-16TR Masaüstü Ram
Hocam teşekkür ederim fakat konu detayındaki 2 ram'den birini almakta kararlıyım. onlardan birini önerir misiniz

Hocam benim bu a-die m-die konusuna yetkinliğim yok yalan olmasında 9 taksit peşin fiyatına 12 taksit +5k dan çok daha iyi ayrıca biri cl 28 biri cl 30
Evet o açıdan mantıklı fakat QVL listesinde olmayışı biraz korkutuyor. Aldıktan sonra anakarta takıp da çalıştıramazsam nolacak yani onu bilmiyorum. Bir de bu ram'in satıcısı biraz sıkıntılı gibi. Dediğim gibi kutusu açık ürün falan yolladığı olmuş bazılarına. Bu 2 yönden bakınca lexar beni biraz soğutuyor karar veremedim

Evet o açıdan mantıklı fakat QVL listesinde olmayışı biraz korkutuyor. Aldıktan sonra anakarta takıp da çalıştıramazsam nolacak yani onu bilmiyorum. Bir de bu ram'in satıcısı biraz sıkıntılı gibi. Dediğim gibi kutusu açık ürün falan yolladığı olmuş bazılarına. Bu 2 yönden bakınca lexar beni biraz soğutuyor karar veremedim
QVL listesi neydi hocam?
Post automatically merged:

Hocam satıcı en önemli şey. Ben hiçbişeyini okumadım. Çok dikkat edin ona.

Hocam teşekkür ederim fakat konu detayındaki 2 ram'den birini almakta kararlıyım. onlardan birini önerir misiniz
RGB isteğiniz var sanırım sizin yoksa attığım linkteki ürün SK hynix A-die olarak geliyor.

Sorunuza gelecek olursak Klevv,Corsair Dominator,G.Skill Trident Z5 Neo gibi modellere gidilemiyorsa anakart üreticilerinin uyumluluk listelerinde her sorguladığımda bilgilerine rahat ulaşabildiğim için Kingston tercih ediyorum.

Yanlış anlaşılmasın Lexar' dan kaliteli gibi bir markadır iddasında bulunmuyorum bana her zaman sorunsuz deneyim yaşattığı için Kingston diyorum Lexar Thor ve Ares oldukça popüler ürünler sadece ben tecrübe & tercih etmedim kullanan arkadaşlardan yorum almamız daha iyi olur.

Hynix ramlerde o kadar sıkıntı olmuyor diye biliyorum qvl de olup olmaması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,142
Üyeler
190,867
Son üye
yiğit_dvs
Geri