Hangi Ram'ı almalıyım ?

Çok da yüksek almana gerek yok. CL18 olabilir veyahut 3200CL16 alıp onu da 3600 yapabilirsin sana kalmış bir şey de biraz da.

@crazyreign
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uğraşamam dersen direkt Trident Z Neo al geç istersen.
Yok uğraşmasına uğraşırım ama doğru ram hangisi olur bilemiyorum, Ram'lerden pek anlamam.

Çok da yüksek almana gerek yok. CL18 olabilir veyahut 3200CL16 alıp onu da 3600 yapabilirsin sana kalmış bir şey de biraz da.

@crazyreign

Uğraşamam dersen direkt Trident Z Neo al geç istersen.
bu ramı 3600 yapabilirmiyim mesela ?

Son düzenleme:
Onlarda genellikle en kötü B-Die'lar var. Yapmanız sor, yapsanız da CL artabilir.

Onlarda genellikle en kötü B-Die'lar var. Yapmanız sor, yapsanız da CL artabilir.
Senin ram önerin nedir ? ben pek anlamıyorum senin tavsiyen daha iyi olacaktır.

Yani şahsi görüşüm olarak 1100 lira vermemekten yana olacaktır.
940 liraya 3600 CL17 direkt çalışabiliyor, sonrası sizin yeteneklerinize ve RAM'e bağlı :)

Vay jatdav vay.
Predator serisinde daha çok J-Die çıkıyor ama TR'de Predator bulmak zor.
Predator'ün tek sorunu OC potansiyeli yüksek olduğu için led koymamışlar ve koca bir soğutma bloğu ile geliyor. 1 tık çirkin dursa da CL değeri baya az, MHZ çok.

Diyorum 600tl ye ver yok diyo kulaklığımı vereyim diyorum kabul ediyo :D

Parayı bırak tüm ramler samanlık olsun J Die toz.
Kulaklık ne la? Bak olabilir o.

ben en iyisi bu j-die işine güvenmeyip direk 3600 mhz cl 16 alıp geçeyim.
Temel Frekansı yüksek MHZ CL17-8 arası 3600MHZ bir RAM alsanda olur.

Yok uğraşmasına uğraşırım ama doğru ram hangisi olur bilemiyorum, Ram'lerden pek anlamam.

bu ramı 3600 yapabilirmiyim mesela ?
O RAM'in çipi ne olursa olsun almazdım aşırı çirkin yahu 😁

8x2 Fury RGB 3600 CL17 önerdim 950 liraya, önceki sayfada.
Bilemiyorum CL16-5'e düşürülür gibi. 950TL'e güzel görünen bir RAM alırdım ya da az daha koyup 32GB.

• Beğen
Reaksiyonlar: Blue
Bilemiyorum CL16-5'e düşürülür gibi. 950TL'e güzel görünen bir RAM alırdım ya da az daha koyup 32GB.
:D yaw bu 32gb 4 kanal performansı daha iyi olur diyorsanız onu alıyım lol oynamak için :D

4 kanal çalışmıaz ayrıca 2 yerine 4 slot kullandığın için IF daha da kısıtlanır.

:D yaw bu 32gb 4 kanal performansı daha iyi olur diyorsanız onu alıyım lol oynamak için :D
LA SEN NE DİYİYSEN Gidip gözünü seveyim içine sinen RAM'i al. İşlemci odaklı oyunlardan bahsediyorsun bana...
Kingston'un eski RGB modelinde ısınma sorunu vardı OC yaptığımda ledleri aşırı ısınıyordu umarım çözülmüştür.

LA SEN NE DİYİYSEN Gidip gözünü seveyim içine sinen RAM'i al. İşlemci odaklı oyunlardan bahsediyorsun bana...

Kingston'un eski RGB modelinde ısınma sorunu vardı OC yaptığımda ledleri aşırı ısınıyordu umarım çözülmüştür.
:D napıyım baba başka, zaten hikaye tabanlı ağır oyunları ps4'de oynamaktan daha çok zevk alıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,489
Üyeler
185,273
Son üye
558memoli
Geri